in

LMFAO: Russisch paar bouwen piramide van Gizeh replica in hun freaking achtertuin

Credit: YouTube/ On Demand News

Een echtpaar uit Istinka, een klein dorp op 12 kilometer afstand buiten Sint-Petersburg, Rusland, heeft in hun eigen achtertuin een betonnen replica van de Grote Piramide van Gizeh gebouwd. Fucking hell gewoon, hoe ziek is dit dan?

De piramide van Istinka is 9 meter hoog en 9 meter diep en bestaat uit ongeveer 400 ton betonblokken en is 19 keer kleiner dan de originele structuur die het project inspireerde – de Grote Piramide van Gizeh in Egypte.

Maar volgens de eigenaren Andrey Vakhrushev en zijn vrouw Victoria, afgezien van het verschil in grootte, de twee imposante structuren vergelijkbaar. Het echtpaar beweerde dat aandacht voor detail cruciaal was voor dit project, en voegde eraan toe dat ze jarenlang het ontwerp van de Piramide van Cheops hebben bestudeerd en het vaak hebben bezocht om alles goed te krijgen.

“I was really striving to achieve exact sizes, up to one-centimetre accuracy, on the right level, not with one or two-centimetre error, but the exact size, perfect and nothing less,” zegt Andrey. “Of course, the blocks we used are different, but this is still a monolithic structure, we made careful calculations in terms of masonry, making it in a special way so that it is as close (to the original) as possible.”

Nadat ze de exacte grootte van hun piramide hadden berekend, brachten Andrey en Victoria een maand door op zoek naar een bouwploeg die bereid was om het volgens hun specificaties te bouwen. Velen weigerden dat, maar uiteindelijk vonden ze een aannemer die het project echt cool vond. Het is niet duidelijk hoe lang de bouw heeft geduurd, maar de piramide begon in maart voor het eerst de krantenkoppen te halen in Rusland.

Terwijl Euronews onlangs de Piramide van Istinka beschreef als een ongewone tuindecoratie voor een excentriek stel, vertellen Russische media een heel ander verhaal. Blijkbaar hebben de Vakhrushevs een aantal behoorlijk wilde beweringen gedaan over hun piramide, waaronder dat het mensen tegen kwaad kan beschermen en hen kan genezen.

Nevsky News meldt bijvoorbeeld dat Andrey Vakhrushev zei dat alle arbeiders die tijdens het bouwproces gewond raakten, werden genezen door de piramide en dat geen van de leden van het bouwteam ooit ziek was tijdens het bouwproces. In een gesprek met een correspondent van Nevsky News zei Vakhrushev dat hij en zijn vrouw een piramide begonnen te bouwen om de aarde te redden. Volgens Metro News zei Victoria dat hun piramide de immuniteit kan versterken en kan beschermen tegen een eventuele coronavirusinfectie.

Degenen die willen profiteren van de zogenaamde genezende en beschermende krachten van de piramide, zullen een verblijf erin kunnen boeken om te mediteren en zichzelf te vullen met zijn energie. Ze moeten echter tussen de 3.500 (45 euro) en 10.000 roebel (120 euro) per nacht ophoesten.Deze blauwe bananen bestaan echt en smaken naar vanille ijs

De vader van Khabib Nurmagomedov is helaas overleden