in

LMFAO: Poepmessen bestaan en mensen gebruiken die dingen echt

Je hebt van die mensen die van die gigantisch lange drollen drukken en daar is iets heel handigs voor bedacht. Een poepmes, ja je leest het goed SMFH.

Nu kan je dus ingrijpen voordat die drol, die niet afbreken wilt, langs je bil glijdt en teveel troep maakt, gewoon afsnijden met dit mes. Daarnaast is het “eigenlijk” gemaakt voor gigantische drollen die niet door willen spoelen. Je kan je drollen dan met dit mes te lijf gaan en ze in stukken verdelen zodat ze makkelijker wegspoelen. Is dat handig of is dat handig?

We kennen allemaal wel iemand die dit vast heel erg goed kan gebruiken! Misschien een leuk cadeautje voor onder de kerstboom dit jaar.

Het volgende staat op de officiële website van de Poop Knife:

Never to be mistaken for a box opener again ?, this poop knife is one of a kind – made from metal reinforced silicone it is strong, hygienic, and easy to clean. ?* Guaranteed not to turn into a rusty punji stick. Be a samurai of the porcelain poo poo platter. ⚔️

Wat inspireerde deze unieke eenvoudige uitvinding? Een gebruiker genaamd LearnedButt deed een bekentenis op Reddit en zei:

Ik was 22 jaar oud toen ik hoorde dat niet elk gezin een poepmes heeft. Mijn familie poept groot. Onze familie had een poepmes. Het was een oud, roestig keukenmes dat in de wasruimte aan een spijker hing en alleen voor dat doel gebruikt werd. Het was normaal om door de gang te lopen en iemand te laten roepen: “Hé, kun je me het poepmes geven?” Ik dacht dat het normaal was.

@ je familie en vrienden want misschien zit er iemand tussen die al jaren opzoek is naar zoiets! Whaha…Er staat een spin-off van “Vis a Vis” in de planning genaamd – El Oasis

Kijken: Live-Stream persconferentie Rico Verhoeven vs Badr Hari – COLLISION II