in

LMFAO! Pim trekt rok aan naar werk omdat korte broek niet is toegestaan

Credit: Pim/ @meukmens Twitter

Pim Steenbergen is van de week op komen dagen op zijn werk met een rok aan omdat een korte broek voor mannen niet toegestaan is.

Toen het vorige week tropisch warm was, liep hij langs bij de afdeling HR met de vraag waarom een korte broek voor mannen eigenlijk verboden is. ,,Ze vertelden me dat je er niet representatief uit kunt zien in een korte broek. En in een rok wel?

“Ja een rok mag”, kreeg hij te horen dus hij zocht Twitter op voor hulp en kreeg er drie opgestuurd.

Op het werk vinden ze Pim een held en de positieve reacties stromen ook via social media naar binnen. De directeur van het bedrijf vond het ook lyrisch. Ze gaat aankomende week praten met HR over de kledingvoorschriften.

Hij haalde wat extra motivatie uit het bericht van het ministerie van Sociale Zaken op Twitter eerder deze week, waarin werd vermeld dat blote benen op de werkvloer alleen geoorloofd zijn als er rekening wordt gehouden met de ‘roklengte en de conditie van de benen’.

Hij vindt het ‘een stap terug in de tijd’ dat bedrijven en het ministerie het schoonheidsideaal hanteren om bepaalde kleding niet te tolereren op werk. ,,Als mannen zich comfortabel voelen in een rok, moet dat kunnen. En als je spataderen hebt ook, of dikke benen.”

Bron: ADMensen uit London: 6.700 euro kwijt en luxueuze ‘VIP-villa’ Vestiville blijkt aftands vakantieverblijf

Organisatoren Vestiville opgepakt