in

LMFAO: Oude man steelt 159 fietszadels omdat iemand die van hem had gestolen

Een 61-jarige man uit de wijk Ota in Tokio werd onlangs gearresteerd door de Japanse politie voor het stelen van niet minder dan 159 fietszadels, als een bizarre manier om wraak te nemen omdat vorig jaar zijn eigen zadel was gestolen. Hahaha….

Eerder deze maand werd Akio Hatori gearresteerd voor de vermeende diefstal van een zadel op 29 augustus. Bewakingscamera beelden toonden hoe hij de zadel van iemand zijn fiets ontvreemde, legde deze in de mand van zijn eigen fiets en trapte weg. Helaas voor hem belde het slachtoffer de politie en begonnen ze de kleine diefstal te onderzoeken. Toen agenten Hatori echter identificeerden en de deur van zijn huis intrapten, verwachtten ze alleen die ene stoel te vinden, niet een voorraad van 159 stuks.

Het verhaal over hoe de oude man in het bezit kwam van zo’n grote collectie fietszadels is nog gekker. Blijkbaar was de 61-jarige man zo teleurgesteld door de diefstal van zijn eigen zadel dat hij wilde dat andere mensen zijn pijn voelden.

We feel ur pain brother, we feel ur pain…. LMFAO!Australische vrouw bijna blind nadat lipfiller in slagader bovenlip werd geïnjecteerd

Trailer: Makers van “The Conjuring” komen met nieuwe horrorfilm “The Turning”