in

LMFAO: Man maakt dating-app waarop hij de enige toegestane man is

Dating-apps kunnen een donkere, deprimerende en saaie plek zijn om liefde te vinden. Aaron Smith wilde daar graag iets aan doen voor zichzelf.

Je kunt vegen tot je een ons weegt of eindeloos met iemand chatten, maar soms is het erg moeilijk om een verbinding te vinden – vooral als er zoveel mensen op dezelfde app zijn.

Nou, Aaron heeft dus besloten dat hij genoeg van heeft gehad om te concurreren met andere mannen en heeft zijn eigen dating-app ontwikkeld. Fuck it, waarom ook niet…. lol.

Maar deze app, genaamd Singularity, is een beetje anders dan die zoals Tinder, Bumble en Hinge. Vrouwen mogen natuurlijk een profiel aanmaken maar Aaron is dus de enige man die toegestaan is op de app.

Aaron Smith: If life gives you lemons, you should first make lemonade. Then make sure no other companies can produce or distribute their own soft drinks. So the only game in town is lemonade.

The biggest problem with the other apps is that my face is not featured prominently.

Er is zelfs een reclame/ promotiefilmpje voor gemaakt. Check het geniale geheel hieronder:Kijken: Wat een Drama Queen – Nala de Husky weigert Trappen te lopen

Trailer: “1917” wordt de beste oorlogsfilm sinds “Saving Private Ryan” genoemd