in

LMFAO: kroegeigenaar is irritante klanten spuugzat en spant schrikdraad aan de bar

Credit: Twitter/ Alan Dwan

Het coronavirus. We zijn het nieuwe normaal spuugzat met z’n alle. Zo ook de kroegbezoekers in Engeland. Zij vinden 1.5 meter afstand houden heel moeilijk, maar het is nou eenmaal verplicht. Een Britse bareigenaar bedacht daar wat slims op: hij spant gewoon een lijntje schrikdraad aan!

Buiten de anderhalf meter zelf is het ook strontvervelend als je even een drankje wil bestellen bij de bar, maar niemand aan de kant gaat. De anderhalf meter valt niet meer te hanteren dus wat doe je? Houd je afstand of ga je strijden voor je biertje?

De eigenaar van een Britse pub, McFadden, ergerde zich ook dood aan mensen die niet even opzij stapten, dus hij ging voor de harde aanpak. Geen stickertje of tape op de grond, gewoon schrikdraad. “Of er stroom op staat? Probeer het maar,” grapte McFadden tegen BBC. “Mensen zijn angstig en dus werkt het!”

Bezoekers kunnen de maatregel wel waarderen, de verzekeringsadviseur van McFadden echter niet. Logisch, maar goed, als iedereen luistert is er niks aan de hand.Kijken: Netflix dropt trailer van “Project Power” starring Jamie Foxx

Het is een feit: Bird Box 2 komt eraan