in

LMFAO: Jongen zegt dat hij kan zweven nadat hij “No Nut November” succesvol heeft afgerond

Karan Arora, 22, uit Vancouver, Canada, besloot samen met een aantal van zijn vrienden deel te nemen aan “No Nut November”.

Volgens de regels van de uitdaging, mogen mannen geen sex hebben, masturberen of ‘op welke manier dan ook’ en gewoon niet je nut bossen… basta. No Nut November is een uitdaging wat in het leven werd geroepen ooit op Reddit, met meer dan 50.000 leden die onthouding beloven in de maand november en Karan is één van hen.

De 22-jarige heeft de uitdaging doorstaan als een absolute kampioen en zei dat de fysiologische en psychologische effecten op zijn welzijn enorm waren. Karan zei dat hij zich veel lichter voelde en meer controle had over zijn lichaam en geest – tot het punt dat hij de zwaartekracht kon trotseren.

Hij plaatste het geheel op Twitter en ging viral. Hij verklaarde verder:

The power of abstinence makes you have control over your body rather than your body having a control over you. I just took that concept and saw a couple of people posting about their journey and benefits of it everyday.

So I decided to spin it in my own words and came up with a funny take on it. The benefit I saw was the power of defying gravity.

Dus jullie zien het boyz! We moeten dit volgend jaar gewoon een gooi geven met z’n allen want het schijnt dus dat je er bovennatuurlijke krachten van kan krijgen!!!Kijken: Belgische fietser krijgt het aan de stok met Engelssprekende vrachtwagenchauffeur

SPOILER ALERT: De eerste beelden van de Vis a Vis spin-off zijn er!