in

LMFAO! Gevangene betrapt met opblaasbadje en eigen WiFi netwerk in cel

Gedetineerden hebben wel eens illegaal een mobiele telefoon in hun cel. Sommigen weten zelfs drugs binnen te smokkelen. Maar in Frankrijk is er nu een gevangene opgespoord met wel een héél opmerkelijk illegaal bezit.

Een 28-jarige gedetineerde genaamd Nicolas werd betrapt met een opblaasbad. Hij gaf aan de rechter aan dat het bedoeld was om af te koelen in de zomer. Daarnaast mag je maar 2 of 3 keer per week douchen in de gevangenis als je geen werkt hebt.

Hij moet een celstraf van 4 jaar uitzitten in het Huis van Bewaring van La Talaudière en had van zijn cel een soort hotelkamer weten te maken. Alle gemakken voorzien. Naast zijn opblaasbare bad had Nicolas beschikking over een eigen WiFi-netwerk en een luxe smartphone. Ook hebben ze 4 gram hasj in zijn cel gevonden.

Dit alles heeft Nicolas nog eens drie maanden extra celstraf opgeleverd.

Hoe Nicolas werd gepakt? Hij plaatste een filmpje van zichzelf en zijn badje op het net. Super dom natuurlijk. De rechter vroeg zich verder af hoe het mogelijk was dat hij dit allemaal binnen kon krijgen. Op deze vraag gaf Nicolas geen antwoord.

Bron: ADSpotify hitlijst: Week 22 t.e.m. maandag 4 juni – 2018

Dit is wel een hele grote splinter!