in

LMFAO: Een zooitje volwassenen gingen weer verstoppertje spelen samen in de IKEA

De politie werd ingeschakeld om gisteren een grote groep mensen tegen te gaan die verstoppertje aan het spelen waren in de IKEA.

Agenten haastten zich naar de filiaal van de meubelwinkel in Braehead, Glasgow, na meldingen over mensen die naar de megawinkel kwamen en zich verstopten in kasten, koelkasten en bedden.

Meer dan 2.000 mensen hadden zich aangemeld bij een Facebook-groep om gezamenlijk verstoppertje te gaan spelen daar. Nog eens 10.000 enthousiastelingen verklaarden ook ‘geïnteresseerd’ te zijn om aan het evenement deel te nemen.

Helaas voor hen was management van de IKEA echter op de hoogte van wat er aan de hand was. Wat een party poopers. Ze schakelden politie in en dat was het einde van het verhaal.

Dit is niet de eerste keer dat volwassenen hebben geprobeerd om van de IKEA een gigantische speeltuin te maken.

De interessante trend begon voor het eerst in een Ikea-winkel in België in 2014, en daarna in Tsjechië en Nederland.

Meer dan 19.000 mensen hadden zich aangemeld voor verstoppertje in IKEA Amsterdam, terwijl meer dan 32.000 mensen zich habben aangemeld voor een evenement in een filiaal in Eindhoven.

Een organisator van een evenement in België zei: “Soms is het gewoon leuk om wat kinderachtige dingen te doen. Je kan IKEA zien als een extreem grote woonkamer.”In Londen kan je nu “IT Chapter Two” in real life meemaken en dit is hoe het eruitziet

5 tips om je geruft en anusorkest onder controle te houden