in

LMFAO: De UFO (flying saucer) is gewoon ontworpen door een Hollander in het jaar 1920

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Dit is toch wel erg bijzonder om te weten. Dat het idee van een Flying Saucer gewoon afkomstig is van een Hollandse engineer genaamd Alexander Weygers.

Hij begon in 1920 met het designen van wat hij de Discopter noemde en vroeg patent aan voor zijn design in 1944. Vervolgens heeft hij het naar meerdere grote bedrijven, inclusief de US Air Force, gestuurd om zijn idee te verkopen.

De term Flying Saucer is afkomstig uit 1930 (aha) maar werd vooral bekend gemaakt door de US Air Force in 1952. Alexander voelde zich verraden en is altijd van mening geweest dat de US Air Force zijn idee heeft gestolen zonder ook maar een cent ervoor te betalen.

De “Discopter” was een verticaal lanceringsvliegtuig dat erg leek op wat later de “vliegende schotel” zou worden genoemd. Hij maakte talloze gedetailleerde tekeningen van het vliegtuig dat in verschillende Amerikaanse steden werd afgebeeld – in het bijzonder San Francisco en Chicago.
Hij stuurde deze gedetailleerde plannen naar alle takken van het Amerikaanse leger en kreeg uiteindelijk te horen dat ze geïntrigeerd waren door het concept en het ontwerp van het vaartuig, maar op dat moment niet geïnteresseerd waren om het door te ontwikkelen naar een echte vliegtuig.

Hij patenteerde echter wel het ontwerp voor de “Discopter” in januari 1944 bij het U.S. Patent Office, en het diende als het prototype voor andere soortgelijke vliegtuigen die tot op de dag van vandaag zijn ontwikkeld.

Dit is dus de guy die iedereen z’n hoofd gek heeft gemaakt en een spurt van UFO meldingen heeft veroorzaakt nadat hij steden heeft vol laten hangen met zijn design. What a time to be alive… well done Alex, petje af mate!

Als je meer wilt weten over Alexander Weygers dan kan je zijn Wiki pagina checken via deze link.FB viral post: Meisjes met vriendjes zijn zo TERING irritant he….

De officiële trailer voor Mr. Robot seizoen 4 is hier!