in

Lil Wayne aangeklaagd door David Banner voor onbetaalde royalty’s

Capture

David Banner sleept Lil Wayne voor de rechter omdat hij naar eigen zeggen nog een bak geld van hem tegoed heeft. Banner zou drie nummers voor Lil Wayne hebben geproduceerd en nooit de royalty’s voor hebben gekregen waar hij recht op had.

Banner beweert dat hij in 2008 een contract tekende met Young Money Records van Lil Wayne om de liedjes La La en Pussy Monster te produceren voor het album Tha Carter III. In 2009 produceerde hij Streets Is Watchin. Young Money zou hem in 2012 hebben laten weten dat hij voor de eerste twee liedjes ruim 125.000 euro aan royalty’s zou krijgen, maar hij zag daar tot nu toe geen cent van. Banner zegt dat hij voor Streets Is Watchin nog eens bijna 14.000 euro had moeten vangen.

Intussen heeft Lil Wayne zelf een kwestie met het label van rapper Birdman, Cash Money. De rapper beweert dat hij zo’n 46 miljoen euro tegoed heeft van Cash Money voor zijn steeds opnieuw uitgestelde album Tha Carter V. Hij zou onder zijn contract uit willen, omdat hij tot nu toe geen geld voor het maken van het album heeft gekregen.0

Tussendoortje: Kunstenaar Luca Luce schildert realistisch optische illusies op eigen hand!

Funny: Meisje heeft Sex op Vespa op straat in Rotterdam