in

Lil’ Kleine gaat een patatzaak openen op het Rembrandtplein in Amsterdam

Lil’ Kleine gaat een patatzaak openen op het Rembrandtplein in Amsterdam. Hij ziet dit als ‘een goede investering voor later’.

Naast een succesvolle muziekcarrière wilt Lil Kleine zich blijkbaar ook gaan ontplooien als een horecaondernemer en kiest daar meteen een A locatie voor uit. Het is niet een hele grote tent maar het gaat wel draaien.

‘We gaan beuken! Het wordt de beste frietzaak van Nederland. Het is mooi om te doen.’

‘Het is gouden business’, zegt die kleine onlangs tegen NU. ‘De tent is bijna open. “De Belg”, op het Rembrandtplein. Ik doe het samen met mijn beste vriend. De zaak was van zijn vader, maar die is helaas onlangs overleden. Maar de zaak bestaat nog. Hij wordt nu verbouwd en ook ik koppel mijn naam er aan.’

Een snackbar heeft natuurlijk hele lage kosten om draaiende te houden. Maar de locatie is best pittig. Daar moet je een hoop patatjes en blikjes cola voor verkopen om dat eruit te halen. Zou tof zijn als hij er af en toe zelf gaat staan!

Hij vertelde er iets over in de radioshow ‘Bij Igmar’ van SLAM. Te zien hier bovenaan de pagina.Goed nieuws voor Game of Thrones’ Fans: Nieuwe aankomende afleveringen duren langer

Qucee en Nesim van Supergaande worden opgepakt voor coke dealen