in

Lil Kleine breekt alle records met debuutalbum WOP

kleiner

In de eerste 24 uur na de release is WOP al meer dan 1,5 miljoen keer gestreamed op Spotify alleen.

De spectaculaire videoclip voor single ‘Niet Omdat Het Moet’ is in de afgelopen dagen al meer dan een half miljoen keer bekeken en is daarmee de #1 video op Youtube in Nederland.

Marco Borsato en Justin Bieber ver achter zich gelaten:
Met deze cijfers zijn zowel het record van Marco Borsato (meer dan 530.000 streams in één dag voor een NL-artiest) als dat van Justin Bieber’s album ‘Purpose’, op dag één in Nederland, uit de boeken. Op dit moment staat Lil Kleine met single ‘Niet Omdat Het Moet’ op #1 in de Spotify top 50. Track ‘1, 2, 3’ staat op #2. De rest van het album WOP staat geheel in de Nederlandse Spotify top 50. Aanstaande vrijdag zal duidelijk worden of album en single ook in de GfK charts de toppositie bekleden.

Lees ook:
Lil Kleine’s WOP is winning! – Album Recensie

Jim Kreeftenberg, manager Label Relations bij Spotify: “Een Nederlandse artiest die het record van een internationale superster breekt is voor mij het ultieme bewijs dat succes op Spotify niet alleen is voorbehouden aan de internationale groten der aarde. Nog nooit werd er op Spotify in Nederland op één dag zoveel naar één artiest geluisterd als afgelopen vrijdag naar Lil’ Kleine en daar ben ik ongelofelijk trots op.”

Bron: Top NotchWaarom je cannabis niet moet roken maar eten

Leefstijl: Dit zijn een aantal dingen die jij heel je leven al fout doet