in

Lijstje: We willen even praten met jullie over het woordje “Joggingbroek”

Disclaimer: We willen niemand kwetsen met deze post maar het volgende ….

It seems like a LOT of people got this screwed up. Een “jogging” broek…. wat is de definitie van een joggingbroek anno 2019?

Het wordt er niet beter op mensen. Jullie gebruiken een joggingbroek/ trainingspak tegenwoordig massaal voor dingen waar het niet bestemd voor is. Laten we daar even een lijstje van maken.

1- Slapen, veel slapen en teveel slapen in een joggingbroek. Daar is het dus niet voor bestemd!

2- Boodschappen doen. Het is een trainingsbroek. Tenzij je squats gaat doen in de Appie met je fine ass

3- Netflix, lekker hangen op de bank en Neflix kijken. Omdat het gewoon comfy zit. This we understand…

4- Fashion statement, het is cool om in een trainingspak en dure Nike gympen rond te lopen door de stad. Maar je hebt nog nooit een sportschool gezien van binnen in je libie… Fakka?

5- Begrafenis, ik zag laatst letterlijk iemand in een zwarte trainingspak aankomen zetten op een begrafenis. Schaam je…

6- Dating, ik zie boyz op date gaan in een trainingspak terwijl die chick ernaast gewoon fully LV aanheeft met Peeptoes aan. Surreal…

7- Als die chick voor het eerst komt aanzetten bij mij thuis in een trainingspak en gympen aan voor een wilde avond. Denk ik altijd “She a bit scared ? and ready to run if needed”. Zucht…

8- Skinny boyz. Ik snap dat die spijkerbroek je staat alsof je een 9-jarig jongetje bent van achter maar bruh… hit gewoon de gym dan met dat ding aan en skip never ever een leg day

10- Je hebt meer trainingspakken in je kast dan iemand die professioneel bij Real Madrid voetbalt en daar miljoenen per maand mee verdient, maar je hebt zelf de conditie van een slak die 5 pakjes sigaretten per dag rookt. That shit ain’t right mate.

Lees ook: Bepaalde mensen nemen alleen een relatie voor een verblijfplaats

Kort om, hit wat vaker the gym met je joggingbroek aan en ga lekker gezond bezig zijn. In sommige landen word je gewoon beschouwd als een lazy BUM als je heel de dag met die dingen aan rondloopt.

P.s There are 3 sides to this story… als je maar niet van dit soort foto’s gaat maken achteraf want deze shit kan dus echt niet. Don’t do it…LMFAO: Knulletje van 6 gebruikt Alexa om te cheaten met huiswerk (beelden)

Britse man vangt grootste Karper ooit van 105,2 KG