in

Lijstje: Tekenen dat je echt niet geschikt bent voor een relatie

SOmMigE mEnSen kunnen beter af zijn om gewoon niet aan een relatie te beginnen. Althans, nog niet als het onderstaande lijstje met tekenen je veel te bekend voorkomt.

Een relatie kan je namelijk maken of breken. Vooral als je met een persoon te maken hebt die nog moet groeien naar een level waar jij op bent. Dit in combinatie met een enorm druk leven wat bijvoorbeeld werk of je eigen bedrijf betreft, kan je op een glijbaan naar de afgrond toe helpen.

Daarnaast heb je ook gewoon mensen die super slecht zijn in het behouden van een relatie. De spanning is er na een tijdje gewoon van af en het is “normaal” geworden wat gauw verandert in een dagelijkse sleur. Neem dan maar een relatie als je 60 bent, dan maakt het allemaal geen flikker meer uit namelijk.

Laten we maar gewoon binnen:

1- Je wilt altijd je zin hebben. Met alles, en enkel soms een keer uit schuldgevoel een compromis sluiten.

2- Je hebt er een stronthekel aan om je eten te delen. Dit is wederom een teken van “ikke ikke ikke” en de rest kan blijven stikken.

3- Je vind teveel muzikanten, acteurs of actrices de meest aantrekkelijke personen die er zijn en kan gewoon niet breken met die gedachte. Keep dreaming… ALLONE!!!

4- Je hebt gewoon geen ruimte in huis voor een tweede persoon. Je bent dus content met de ruimte die je voor JEZELF hebt gecreëerd en denkt nog helemaal niet na over een tweede persoon in huis.

5- Je vindt flirten en sliden in DM’s of dat mensen sliden in die van jou gewoon veel te leuk. “Aandachtshoer” ben je gewoon momenteel en dat is helemaal prima eigenlijk… LMFAO!

6- Je wilt gewoon lekker geil en hard dijenkletsen en houdt verder niet van drama. Verliefd zijn voor 1 nachtje is gewoon super maar de volgende dag moet die ander gewoon opzouten.

7- Je krijgt het Spaans benauwd van de gedachte dat je de rest van je leven met maar 1 persoon moet delen.

8- Je hebt momenteel gewoon een veel te leuk leven dus waarom zou je het vergallen om iemand erin uit te nodigen die je mood naar de knoppen kan helpen?

9- Je hebt op seksueel gebied nog veel te ontdekken. Je hebt nog een aantal wilde fantasieën waar je wekelijks over droomt. Ga die trio of gangbang nou een keer doen, dan ben je er vanaf.

10- Je raakt gauw overwhelmed als je iemand te vaak spreekt die affectie toont waar je eigenlijk wel cool mee bent maar geen overdosis van kan gebruiken op dit moment.

Kan jij jezelf hierin vinden? Laat het dan aan ons weten via social media dan zetten we je op de “single for ever list” en mag je de club joinen met de rest van alle party animals die het eigenlijk heerlijk vinden om single te zijn.GetInkedOrDieNaked: Mensen met tatoeages worden minder snel ziek

LMFAO: Je kan voor weinig je eigen pepertjes planten die op een piemeltje lijken