in

Lijstje: Partners in Crime contract – Met wie wil jij naar de klote gaan deze zomer?

We hebben een Partners In Crime contract voor jullie gemaakt als in “vind iemand met wie je helemaal LOS kan gaan deze zomer”.

Dit is eigenlijk een Boy ♂️ X Girl ♀️ contract maar wij discrimineren verder niet en het mag dus door alles en iedereen gebruikt worden. Let wel op dat het een contract betreft waarbij twee personen gedurende de zomer of voor een langere periode in “drijfzand” stappen samen.

Zie het ook a.u.b. als een fase die je ooit meegemaakt moet hebben, waar je op terug kan kijken samen op oudere leeftijd en stuk om kan gaan. Check het contract hieronder of download het hier helemaal onderaan de pagina zodat jullie het kunnen ondertekenen.

Wat is de definitie van Partners in Crime? Volgens The Urban Dictionary het volgende:

Good friends who get in trouble together or get each other in trouble and laugh about it.

Partners in Crime contract voor (on)bepaalde tijd

Dit contract is voor twee personen die samen maffia gaan en in drijfzand willen stappen voor de lol. Als in naar de klote gaan samen en de lijpste shit uithalen wat er is zoals samen spacen, drinken, feesten, buit maken en op avontuur gaan en als de fysieke klik ook daar is dus ook sex hebben. Friends with benefits dus….

Dit contract is juridisch bindend en bindend namens een Omerta nadat beide partijen tot een overeenstemming zijn gekomen over het geheel, bepaalde clausules zijn geïntroduceerd, zijn goedgekeurd en het geheel is ondertekend.

De omerta (in het Italiaans ‘omertà’) is de geheimhoudingsplicht in de erecode van de Italiaanse georganiseerde misdaad, zoals de Siciliaanse mafia, de Napolitaanse camorra of de Calabrese ‘Ndrangheta. Deze geldt voor de maffialeden zelf, maar ze wordt veelal ook verwacht van buitenstaanders en potentiële getuigen van maffiamisdrijven.

1-Partners in Crime hebben ter aller eerste het beste met elkaar voor! Ongeacht de situatie en dat het hier gaat om stappen in drijfzand samen. We moeten er alle twee levend uitkomen!

2- Partners in Crime kunnen dibs roepen op shit. You need to call dibs. The most powerful force in the universe, it is used to call possesion of a certain object or idea.

3- Partners in Crime mogen om de beurt bepalen wat we gaan doen. Wat we gaan drinken/ gebruiken, waar we naar toegaan en wie we gaan meenemen (naar huis).

4- Partners in Crime geven elkaar de eerste optie op het maken van buit.

5- Partners in Crime hebben samen een safe-word afgesproken waar je beroep op kan doen voor als shit veel te ver gaat en een van de twee het er totaal niet mee eens is.

6- Partners in Crime laten elkaar nooit in de steek en het scheiden van wegen voor een wilde nacht met iemand anders gaat altijd in goed overleg.

7-Patners in Crime mogen verliefd zijn op elkaar en op meerdere mensen tegelijk. Verliefd zijn en compleet houden van zijn twee verschillende dingen.

8-Partnes in Crime snitchen elkaar never ever ever en halen elkaar niet naar beneden in het bijzijn van andere mensen.

9-Parnters in Crime bewaren elkaars geheimen TOT DE DOOD en verder. Wat niemand anders mag weten, mag niemand anders weten en gaat NIEMAND anders wat aan!

10- Partners in Crime zijn Bonnie and Clyde samen tot dit contract is beëindigt en zullen nooit ten nimmer boos worden op elkaar.

Partners in Crime contract FakkaNLJohan Derksen is weer bezig hoor: “Turkije is een kutland”

Deze Trump-robot spuugt Ibuprofen elke keer dat Trump een tweet plaatst