in

Lijstje: de 8 meest irritante dingen die je kan doen tijdens een potje WARZONE

Kijk, we spelen met z’n allen de laatste tijd heel veel potjes Warzone omdat het gewoon geniale shit is. Beste Call of Duty game ever gemaakt..

Als het einde van de dag nabij is willen we gewoon even een uurtje of twee lekker relaxen tijdens het spelen. Maar dat gaat lang niet altijd zonder slag of stoot want enkelen van jullie kunnen bloed irritant zijn tijdens het spelen.

Het is al mega moeilijk om te relaxen tijden een potje Warzone omdat het een zenuwslopend spel kan zijn. Dan moet je vooral niet nog eens dit soort dingen gaan doen:

1- Keihard zonder manieren en super onbeleefd shit gaan eten zoals chips of anders shit wat mega kraakt. Niemand wilt je horen kauwen op die manier met een headset op gab… kom op nou.

Dit kan zo ongelooflijk irritant overkomen bij sommige mensen dat je heel het plezier uit het gamen haalt voor ze. En wat nog erger is, is dat je er uiteindelijk zo gek van wordt dat je er iets van moet zeggen. Dat kan ook debiel overkomen maar men heeft gewoon geen keus wat dat betreft.

2- Als er een keertje een dame in het spel wordt gevoegd, dan ineens die dame proberen te versieren terwijl ze ook gewoon relaxed een potje wilt gamen…

Je weet niet eens of ze een relatie heeft maar je wilt online de Casa Nova Warzone playboy uithangen en dan van die super cringy opmerkingen maken. Plaatsvervangende schaamte gab dat is niet dat ding. Leave the bitch allone and play the f”cking game you no pussy gettin mf’ers.

via GIPHY

3- Zeggen dat we met z’n allen op die scav gaan landen maar vervolgens afwijken en als enige levend overblijven omdat de rest in de minderheid is en genadeloos afgeknald wordt door een team die wel hecht op elkaar speelt. Fucktard! …

Dan zijn er drie spelers dood en de vierde gaat even op z’n gemak looten ergens anders. Gab, als ik party leader ben druk ik heel per ongeluk het spel uit en beginnen we overnieuw. Niemand heeft tijd midden in de nacht om te wachten tot jij 15 K bij elkaar hebt gesprokkeld. Lul ….

4- Constant mega paniekerig roepen dat je down bent en eisen dat iemand je NU meteen moet reviven terwijl er een heel oorlog gevoerd wordt en mensen schieten voor hun leven..

Geef mensen even de tijd om zichzelf eerst te redden pik. Iedereen fakking ziet dat je down bent. Niemand is megool of blind. Je komt aan de beurt als het VEILIG is om aan de beurt te komen. Zo niet heb je pech gehad en moet je de gulag overleven. Simpel…

via GIPHY

5- De hele tijd praten over onnozele dingen en dingen uitlichten die totaal niet van orde zijn terwijl we midden in een vuurgevecht zitten met een ander team.

Je moet de voetstappen van belagers kunnen horen. Als jij ineens over de teenangels van je hond begint te praten, om maar wat te noemen “fucking hell”, of ineens in discussie raakt met iemand die bij jou in de huiskamer zit. Trek je $#@#$ koptelefoon uit die mpp joystick gab. Je verstoort iedereen z’n concentratie.

6- Als enige in het veld, een plek zoeken om te kempen en dan ineens roepen dat je over 10 min terug bent. Really?

Dan zijn er 3 anderen die 10 minuten moeten wachten tot jij begint aan het verzamelen van geld om iedereen terug te kopen. Besef jij de essentie van tijd wel? Ongelooflijk… wacht dan ff tot de sessie is afgelopen en ga dan 10 minuten nemen om shit te doen. Dan kunnen wij gezellig door zonder jou en je gezeik steeds.

7- Met twee spelers spelen die constant maar hun headset uitzetten en ondertussen allerlei shit gaan doen zoals appen of een gesprek voeren aan de telefoon.

Bro, ik praat tegen een %$##@& muur, een heel strategisch verhaal, maar niemand luistert blijkbaar mee en daarom gaan we steeds dood. Daarnaast vliegt men ook gewoon eventjes rustigggg naar het einde van het veld en wordt uit het vliegtuig getiefd langs de grens terwijl de rest er allang uit is. Fuck off and go to bed gewoon…

via GIPHY

8- Een van de aller aller ALLER ergste dingen die je kan doen. Ruzie maken met je partner terwijl iedereen meeluistert en jullie elkaar uitmaken voor van alles tijdens het vloeken en schelden op elkaar.

Kruip alsjeblieft in een riool en kom nooit meer tevoorschijn. Bedankt alvast….

Zo zijn er nog meer dingen maar die bewaren we voor een nieuw lijstje. Plaats je grootste irritatie tijdens het spelen van Warzone als commentaar dan gebruiken wij wellicht jouw commentaar voor het volgende lijstje.DENK en GroenLinks willen “werkstrafplaatsen voor racisten”

Politie en justitie kraken encrypted chats: miljoenen criminele conversaties meegelezen