in

Lijpe tekent contract bij TopNotch

TopNotch heeft vandaag via Instagram bekend gemaakt dat ze Lijpe getekend hebben. Het volgende verhaal stond op hun site hierover:

Dit najaar brengt Top Notch een bonusversie uit van de EP ‘Van De Bodem Naar De Grond’ van Lijpe. De rapper uit Maarssen heeft zich in korte tijd bewezen met sterke tracks, diverse optredens en populaire sessies. Met de video bij het nummer ‘Ogen In Je Rug’, geschoten in Marokko, oogstte Lijpe veel lof.

Lijpe: “Ik ben erachter gekomen dat ik me volledig moet focussen op de muziek en alles dat daar bij komt kijken. Het is goed om een team achter me te hebben, dat zich met de rest bezig kan houden. Het is gewoon te groot geworden om allemaal zelf te willen doen. Daarnaast biedt Top Notch weer nieuwe ideeën en kansen. Dit label heeft een mooie historie waar ik mij met trots aan verbind. Want geloof me: dit is pas het begin. Er komt een nieuwe video, ik ga snel weer de studio in en alles komt nu met nog meer kracht en visie.”

Top Notch opperhoofd Kees de Koning over Lijpe: “Ik heb enorm veel bewondering voor zijn creativiteit en ondernemerschap. Kempi was de eerste die me op hem wees. Sindsdien houd ik hem in de gaten. We zijn er trots op om met Lijpe te werken.”

Een maand geleden kwam de EP ‘Van De Bodem Naar De Grond’ uit. Deze release zal over een aantal weken opnieuw worden uitgebracht en nu ook fysiek beschikbaar worden alsmede op de streaming platforms verschijnen. Natuurlijk vraagt een re-release ook om extra’s, daarom vind je vier bonustracks op de nieuwe tracklist.Funny: The Hardest M’fer You’ll Ever Meet

Mixtape: Future – Monster