in

Lijkschouwer claimt dat een 39-jarige vrouw is overleden door THC-overdosis

Een lijkschouwer uit de VS heeft geclaimed dat een 39-jarige vrouw is overleden door een THC-overdosis. Dit is dus het eerste geval ooit in de VS en experts kijken met geheven wenkies toe op zijn verklaring.

Dr Christy Montegut, van St John the Baptist Parish in Louisiana, zegt dat de vrouw in februari van dit jaar is overleden na het vapen van THC olie. Het geheel werd bekendgemaakt via een artikel op de website van The Independent.

“It looked like it was all THC because her autopsy showed no physical disease or afflictions that were the cause of death. There was nothing else identified in the toxicology — no other drugs, no alcohol. There was nothing else,” verklaarde Dr Montegut een maand geleden aan the New Orleans Advocate newspaper.

Hij verklaarde nader; “I’m thinking this lady must have vaped this THC oil and got a high level in her system and (it) made her stop breathing, like a respiratory failure.”

Het toxicologische rapport toonde aan dat de vrouw 8,4 nanogram THC per milliliter bloed in haar systeem had na het vapen van de sterk geconcentreerde olie.

Verder zijn er in Louisiana ook drugs doden gevallen m.b.t. THC maar dat was altijd gemixed met een ander soort drug. Check het geheel in de onderstaande video.Een van de grootste waterglijbanen ter wereld is geopend in Benidorm

Twee Nederlandse meiden worden heel hardhandig aangepakt door agent