in

Ladies: Lidl verkoopt velvet stoelen en poefen voor weinig

Lidl heeft soms van die grappige weekdeals en deze zijn wel erg elegant te noemen. Ze hebben velvet stoeltjes (49,99) in de aanbieding en dat is absoluut niet duur voor zo een stoeltje.

Deze stoel met zachte, fluwelen bekleding heeft metalen poten in houtlook. De stoel heeft vloervriendelijke voetdoppen. De maximale belasting: 110 kg.

Als kers op de taart hebben ze de onderstaande poef stoeltjes (24,99) erbij gezet dus je kan je hele (lees, huis of slaap) kamer een metamorfose geven met een combinatie van alle drie de producten. Een nadeel aan al die mooie velvet meubels, is dat ze soms best wel prijzig kunnen zijn. Voor een fluwelen poef betaal je makkelijk 60 euro but Lidl got you!

De onderstaande velvet stoeltjes met zachte fluwelen bekleding heeft metalen poten of een metalen frame. De maximale belasting is 110 kg en je hebt Keuze uit 2 verschillende varianten. Bordeaux met poten en Lichtroze met frame.

Daarnaast hebben ze ook een leren opbergdoos in hun webshop staan met kunstleder (19,99) en kan ook gebruikt worden om op te zitten.

Je kan alle producten via deze link bekijken in hun webshop!Yng Capo X Joshua Khane – Me Love

Khabib zegt dat Conor McGregor de gevangenis in moet “Send him location”