in

Lezen: vrouw raakt in heftige discussie in DM – pedofiel zijn is een geaardheid

Afbeelding alleen ter illustratie van het woordje: geaardheid

We kregen deze discussie doorgestuurd via een e-mail en zijn toch wel echt benieuwd naar de mening van onze bezoekers hierover.

Het is geen geheim dat sommige mensen vinden dat pedofilie een geaardheid is. Net zoals homofiel, lesbisch of biseksueel zijn een seksuele geaardheid is. Heel veel mensen zijn het daar natuurlijk niet mee eens en willen absoluut niet dat pedofielen worden geassocieerd met bijvoorbeeld de LGBT cultuur. Vooral de mensen van de LGBT cultuur zelf.

Maar dat is niet in alle gevallen zo. Senator Brongersma (PvdA), een homofiel en pedofiel en Oud-GroenLinks-voorzitter en homoactivist Herman Meijer dachten daar vroeger namelijk anders over zoals te lezen is in dit artikel van Trouw.

Wat vinden jullie van het geheel?

Hieronder dat gesprek van de vrouw die een man op zijn vingers probeert te tikken omdat hij het adres van de pedofiel die het afgelopen 24 uur bekend is geworden bij iedereen, online zette. Op de tweede screenshot is te zien dat ze meent dat pedofiel zijn een geaardheid is.Kijken: zo ging de valentijnsdate van Famke Louise eraan toe

Trailer: Stranger Things seizoen 4 | From Russia with love… | Netflix