in

Leven van 19 jarige jongen (VS) voorbij nadat meisje liegt over leeftijd

media_xll_3215633

De 19-jarige Zach Anderson reed naar Michigan om een meisje te ontmoeten die hij had leren kennen via de app met de naam Hot or Not.

Het meisje beweerde dat ze 17 jaar oud was. In Michigan is het legaal om sex te hebben met een meisje van 16 jaar of ouder. Tijdens deze ontmoeting heeft Zach sex gehad met het meisje die achteraf 14 bleek te zijn. Naar eigen zeggen wist hij daar niks van af.

Een paar weken later werd hij thuis gearresteerd, pleite schuldig en kwam op een lijst te staan als zedendelinquent.

Lijst
Zach werd veroordeeld tot negentig dagen gevangenisstraf plus proeftijd. Zo lijkt de straf nog mee te vallen maar die proeftijd betekent dat Zach 25 jaar lang op de beruchte lijst met veroordeelde zedendelinquenten terechtkomt.

Zolang zijn naam op die lijst staat, mag de tiener niet thuis wonen omdat het huis zich te dicht bij een school bevindt. Daarnaast is het onmogelijk om een appartement te krijgen, een baan te vinden, verboden om op internet te gaan of om een computer en smartphone te bezitten.

De ouders van Zach doen er nu alles aan om hem van die lijst af te krijgen. Of het ze lukt is een andere vraag maar de familie krijgt steunbetuigingen door vanuit het hele land.

Jeetje.. 14, 16 of 20.. je ziet haast het verschil niet meer tegenwoordig en dat is pas erg.Tyga koopt toch een nieuwe Ferrari voor Kylie Jenner

Video: D-Double ft. Hydro – Money Right