in

LETSGO: Dit is een keiharde en luxe vakantieoord dat betaalbaar is en dichtbij

Op-en-top luxe, stijlvolle kamers en een prachtig lagunezwembad zorgen er voor dat je je bijna op de Malediven waant. Fout; Stella Island Luxury Resort & Spa ligt toch echt op het Griekse eiland Kreta. Voor dit bijzondere vijfsterren adults only hotel hoef je niet zo ver te vliegen!

Stella Island Luxury Resort & Spa ligt op het Griekse eiland Kreta, op ca. 500 m van het strand. Hier zijn ligbedden en parasols beschikbaar voor een ontspannen dagje in de zon. Voor wat meer actie zijn er diverse watersporten te beoefenen.

Het gezellige centrum van Analipsi ligt op ca. 1 km. Hier zijn diverse tavernes, restaurants en bars te vinden. Voor een nacht lang dansen zit je in het ca. 6 km verderop gelegen Chersonissos goed. Cultuurliefhebbers kunnen een dagje naar de opgravingen van een Minoïsch paleis bij Knossos.

Voor ongeveer 5 barkies p.p zit je er al voor 4 dagen. Enige voorwaarde is dat bezoekers 15 jaar en ouder moeten zijn.

Dit is wat een bezoeker schrijft over het geheel:

We went here 6 weeks after opening. Wow it is out of this world. We’ve booked to return again this year and again twice next year. We have found perfection.

Het schijnt dus ook dat je er pas vanaf april weer terecht kan maar goed. Check de website via deze link en de Instagram pagina van Stella Island via deze link.‘S Werelds eerste Varken-Aap hybriden sterven minder dan een week na geboorte

Kijken: Topman van Amazon draagt T-Shirt van Osdorp Posse tijdens toespraak