in

Leraar rookt Meth, snuift Coke, neemt Xanax, valt flauw, wordt wakker en masturbeert in het ziekenhuis, zegt de politie

Meth, cocaine, een Burger King menu, gearresteerd, een ruk aan zijn luk in het ziekenhuis: another day, another Florida man.

Guy Raynak, een wetenschapsleraar, belande in de gevangenis in Gadsden County op grond van het bezitten van verdovende middelen. Volgens de gevangenisrecords werd hij later vrijgelaten op borgtocht nadat hij een bedrag van $ 2500 had opgehoest.

Het verhaal dat leidde tot de arrestatie van de 44-jarige man is toch wel een bijzonder verhaaltje.

Raynak ging zoals gewoonlijk gewoon naar zijn werk op de Shanks Middle School in Quincy net zoals elke doodgewone werkdag. Het enige verschil was dat hij flink wat harddrugs had gebruikt voordat hij naar zijn school ging om les te geven LMFAO!

Volgens het arrestatierapport van het kantoor van de provincie Gadsden:

“Upon examination by the doctor, [deputies] overheard him saying he had taken methamphetamine and cocaine before school.”

Het is niet officieel bevestigd of Raynak die ochtend studenten heeft onderwezen. Maar wat er wel bevestigd is, is dat hij tijdens lunchtijd naar de Burger King op West Jefferson is gegaan, daar een Xanax heeft gepopt en flauwviel. Helemaal knock out…

Hulpdiensten werden ingeroepen om de man naar het ziekenhuis te brengen. Daarin werden ze ondersteund door de politie SMFH… Die wilden natuurlijk heel graag weten wat er aan de hand was. Raynak had namelijk een zonnebril hoes met twee fakkelaansterks, 25 Xanax pillen en een andere onbekende substantie bij zich.

Zijn gedrag on het ziekenhuis was ook erg opmerkelijk te noemen. Leest u maar eventjes mee:

While at the ER, he was behaving very erratically and unusually, he was emptying everything out of his gray duffel bag and spreading the contents all over the floor.

While he was in the exam room, he was intermittently masturbating, urinating on himself and crawling around on the floor.

Zijn school is op de hoogte van het incident en Raynak heeft onbetaald verlof opgelegd gekregen zodat ze kunnen uitzoeken wat ze nu precies met deze situatie aanmoeten. Hij is dus nog niet perse zijn baan kwijt. Toch is het wel ontaard in een vervelende situatie voor hem.

We value our employees in Gadsden, so we’re hopeful that whatever Mr. Raynak’s involvement or situation is, that he would work toward some resolution of it.
So the policy says under those circumstances, the employee is given an opportunity to participate in the program, and depending upon the court charges and all of that, he could continue his employment with the district.

Is toch wel een film waard dit. Only in America floks, only in Amerika!

Zouden leraren hier in Nederland ook soms stiekem een snuifie nemen op toilet en helemaal strak voor de klas staan? You never know right? Ff een kleine tikkie gewoon om door de dag heen te kunnen…Je kan nu een pre-order plaatsten voor de Playstation 5

Kijken: Milieuactivisten – Deze blokkeeractie werd in een plons beëindigd