in

Legend: Man deed 62 jaar lang alsof hij doof was vanwege vrouw die alsmaar zeurt

Een man uit Waterbury in Connecticut zit momenteel in een scheiding verwikkeld nadat zijn vrouw ontdekte dat hij niet echt doof was en al meer dan 62 jaar deed alsof om niet naar haar te hoeven luisteren.

Volgens de scheidingspapieren verwisselde de 84-jarige Barry Dawson amper een woord met zijn 80-jarige vrouw Dorothy tijdens de decennia waarin ze samenwoonden. Mevrouw Dawson heeft zelfs gebarentaal geleerd om met haar man te kunnen communiceren, maar zegt dat hij nog steeds niet echt communicatief was.

“When he was at home, that jerk always faked being deaf. It wasn’t until I saw a Youtube video of him singing during a karaoke night in a bar while he was supposed to be at a meeting for a charity, that I understood everything.”

Nadat ze getrouwd waren kwam Barry er echter snel achter dat hij met een zeurende vrouw te maken had. Dus deed hij in de jaren daarop langzaam alsof hij doof werd. Zijn zicht ging zogenaamd ook achteruit maar dat bleek dus ook een leugen te zijn.

De advocaat van Barry verklaarde het volgende over het geheel:

“My client is pretty quiet and not very talkative, but his wife is annoyingly chatty. If he hadn’t faked being deaf, they would have divorced 60 years ago. In a way, he did it for her and for his family.”

Beide partijen moeten voor de rechtbank verschijnen, omdat Dorothy Dawson financiële compensatie eist voor haar “emotionele stress en last”, evenals de helft van hun bezittingen en alimentatie. Maakt op die leeftijd toch geen moer meer uit. Neem het maar…. LMFAO!

Ai, dus jullie weten wat jullie te doen staat. Als je te maken hebt met een vrouw die constant zeurt dan kan je het bovenstaande misschien een gooi geven.Kijken: Wat dacht je van een Volkswagen Golf 4 R32 met 1.150 pk

Oh Goodies: McDonalds lanceert vandaag drie nieuwe items voor de feestdagen