in

Leefstijl: TENA – Protection Verband voor Urineverlies of incontinentie bij mannen

Nema Mens

Schaam je niet… wij leven in een moderne maatschappij en sommige mannen hebben dit gewoon nodig!

1 op de 10 Nederlandse mannen van 40 jaar en ouder verliest ongewenst tussen de toiletbezoeken door meer dan een paar druppels urine. Sommige mannen hebben last van urineverlies of incontinentie. Bepaalde kleding dragen gaat niet meer en om met een luier rond te lopen is echt not done! Daar biedt Tena protection verband de ultieme bescherming tegen. Je kan het product gewoon online bestellen en thuisbezorgd krijgen. Just Google it….

Check de dope promo video die ze hebben gemaakt voor dit product!

Tena Men Level 1 Protection:
Voor een effectieve bescherming gebruik je Tena Men Level 1 Protection Verband. De anatomische pasvorm is speciaal ontworpen voor mannen. Het geeft je de zekerheid die je nodig hebt tijdens ontspannen activiteiten en uitjes.

Tena Men Level 2 Protection:
Tena Men Level 2 Protection heeft een plakstrip die het verband in je ondergoed op zijn plaats houdt. Het risico op ongewenste geurtjes wordt verminderd en de lekvrije steunlaag voorkomt vlekken op je kleding.

Tena Men Level 3 Protection:
TENA Men Level 3 is speciaal ontwikkeld voor mannen die meer absorptie nodig hebben. Dit is bijvoorbeeld het geval bij aandrangincontinentie ook wel urge-incontinentie genoemd. Dit gaat vaak gepaard met het verlies van grotere hoeveelheden urine.

Tena Men Level 4 protective underwear:
TENA Protective Underwear draagt en oogt als gewoon ondergoed, maar beschermt als TENA. De sterk absorberende kern zorgt voor zekerheid door een snelle opname van de urine. Het materiaal van het broekje voelt zacht aan als katoen. De nauwsluitende pasvorm maakt het zeer comfortabel in het dragen. TENA Protective Underwear heeft een discreet en mannelijk design.Eye Candy: Weeeeeeekend so we gonna have a bawllll

FIFA heeft ZWARE concurrentie van PES welke is beter volgens jullie?