in

LEEFSTIJL: TABAC GENTLE MEN’S CARE

Tabac_GMC_-_Keyvisual_RZ_EN_horizontal
De geur en lichaamsverzorging lijn voor de moderne gentleman

Een veeleisende, gevoelige mannelijke huid vraagt ​​natuurlijk om de juiste zorg. Tabac Gentle Men’s Care bestaat uit negen producten van hoge kwaliteit die zorgen voor een nieuwe standaard in de wereld van mannelijke verzorging. De optimale synergie van reiniging, scheren, verzorging en geur staat hierbij centraal. Dus alles wat nodig is, is in vier stappen in handbereik voor elke man om een ​​hedendaagse gentleman te zijn.

De vier stappen – Reiniging, Scheren, Zorg & Geur
De Tabac Gentle Men’s Care douchegel geeft een gentleman een uitermate verkwikkende start van zijn dag. De 3-in-1 speciale zorg formule voor lichaam, gezicht en haar biedt een ideale reiniging’s ervaring en bereidt de huid voor op het scheren.
Net als alle andere producten in het assortiment, is de scheergel ook geschikt voor de gevoelige huid en beschermt tegen micro-verwondingen. Een verzorging’s routine zou niet compleet zijn zonder huidverzorging na het scheren.
De Tabac Gentle Men’s Care serie biedt een verscheidenheid aan aftershaves en gezichtsverzorging producten die aan individuele behoeften en huidtypen cateren.
Eau de toilette en deo van Tabac zorgen voor een optimale afsluiting van dit programma.

Stap 1: Cleansing
1
Het begint met de reiniging. Gebruik hiervoor de douchegel met 3-in-1 formule, voor hair, body en face. De milde en vochtinbrengende gel zorgt voor stevige reiniging van jouw hele lichaam en geeft je een fris gevoel om de dag mee te beginnen.

Stap 2: Shaving
2
Vóór het scheren smeer je je gezicht in met de shaving gel. Deze gel bevat geen alcohol en is verrijkt met aloë vera, ideaal voor de gevoelige huid dus. Hij geeft je huid een beschermingslaag die bescherming geeft tegen microverwondingen die ontstaan tijdens het scheren.

Stap 3: Care
3
Na een gladde scheerbeurt wrijf je de lotion, balsem, crème of gel (afhankelijk van je huidtype) langzaam je poriën in. Deze after shave, speciaal ontwikkeld voor mannen, versnelt de genezing van je gezicht en werkt vocht inbrengend.

Stap 4: Fragrance
4
Deze gentlemen’s verzorgingsbeurt top je af met een eau de toilette die een milde, frisse en mannelijke scent heeft die je van Tabac gewend bent.

Het is niet alleen voorbehouden aan vrouwen om er goed uit te zien, meet je zelf deze routine aan. Je zult zien dat je uitstraling niet alleen frisser, maar ook zelfverzekerder wordt. Lekker in je vel zitten zou een gegeven moeten zijn voor iedereen.

Frisheid, energie en zorg – gecombineerd in één geur
Ruiken als een gentleman gaat gewoon lukken met Tabac. Het assortiment van Tabac Gentle Men’s Care is indrukwekkend vanwege de dynamische frisheid en classy stijl van geuren die een goed verzorgde uitstraling van een gentleman onderstrepen.

De 9 producten:
Eau de Toilette Energizing 40 ml
Eau de Toilette Energizing 90 ml
Deodorant Spray 24h protection 150 ml
Nurturing Shower Gel Sensitive | 3in1 200 ml
Shaving Gel Sensitive 200 ml
After Shave Balm Sensitive 75 ml
After Shave Lotion Energizing 90 ml
Moisturising Cream Sensitive 50 ml
Moisturising Gel Energizing 50 ml

Ga voor meer informatie a.u.b. naar www.tabac-gentlemenscare.comFakkaTV: Albert Heijn medewerker vloert winkeldief

MMA contender schijt letterlijk in zijn broek tijdens gevecht