in

Leefstijl: Pijpen = liefde

9a84c352d86fae9536573d5ed6ce1924-1443443413

Vrouwen moeten niet zeuren en gewoon de piemeloris van hun man in de mond nemen. Dat zeggen wij niet, maar dat adviseert sexuologe Goedele Liekens.

“Als je van je man houdt, dan hou je ook van zijn penis. Punt. Pijpen is je liefde tonen”, zo schrijft ze in haar column.

De inmiddels 52-jarige Liekens heeft een column in het de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws en daar neemt ze duidelijk geen blad voor de mond. Zeker niet als het over pijpen gaat. “Ben je jonger dan achttien, dan geef ik je alle respijt. Maar aan de andere vrouwen: jullie zullen toch uit jullie ‘pijp’ moeten komen”, zo betoogt Liekens. Ze zegt dat ze nog te vaak hoort dat vrouwen hun partner niet oraal willen stimuleren, omdat ze het eng of vies vinden. “De penis is de man zijn beste vriend, zijn favoriete lichaamsdeel, misschien zelfs zijn enige lichaamsdeel van belang. En als je dat niet aanbidt, liefkoost en overlaadt met karrenvrachten liefde, zal hij maar één ding denken: ‘Waarom ziet ze mij (= mijn penis) niet graag?”

Goedele werd bekend door haar programma’s op de Vlaamse televisies en haar gastoptredens op Nederlandse zenders. Sinds dit jaar is ze echter ook op de Britse televisie te bewonderen. In het programma Sex in Class geeft ze sexsuele voorlichting aan Britse jongeren. Ook werd deze maand bekend dat ze zich laat inhuren als privésexuologe door bekende Belgen. Liekens geeft advies over sex aan bekende personen die daarvoor bij haar op bezoek komen. In verband met het beroepsgeheim is niet bekend welke bekende Belgen haar advies nodig hebben.

Bron: Spits#RetoDelPasesito de nieuwe coke snuif challenge

Drake blijft Meek Mill KAPOT maken! Don’t worrie he dead already!