in

Leefstijl: Je kan nu R.I.P op de maan voor $12.000

3

Je haalt misschien heaven niet vanwege je dagelijkse shenanigans maar je kan het in ieder geval zo ver schoppen als de maan!

Een begrafenis op de maan is nu mogelijk gemaakt door een bedrijf uit San Francisco met de naam Elysium Space. Voor een acceptabel bedrag van maar $12.000 dollar krijgt je as een privé transport naar de maan! Het idee is bedacht door een voormalig werknemer van NASA met de naam Thomas Civeit. Het bedrijf werd opgericht in 2013 maar heeft pas in augustus van dit jaar zijn deuren geopend voor het generale publiek. Het bedrijf heeft een deal kunnen maken met Astrobotic Technology die de logistiek van het transport op zich zal nemen.

1

De eerste vlucht naar de maan zal gemaakt worden in de Griffin Lander spacecraft tijdens de Astrobotic’s inaugural lunar mission – in 2017.

Het is eigenlijk best wel een prachtidee. Als de maan vol schijnt is het een prachtig fenomeen om te bewonderen. Zo kan jij je dierbaren herdenken terwijl je naar een prachtige gloed van licht kijkt die tussen de sterren hangt.

2

Als dit project aanslaat (wat zeker gaat gebeuren) zal Elysium het ook mogelijk maken om kisten de ruimten in te schieten. Hoe vet is dat?THC (Rocks x RBDJAN) – Lullabye

#NoSpang – Stepherd & Skinto #Lobi & #Fissa