in

Leefstijl: 17 dingen die een man niet moet doen tijdens een eerste date

Capture

Een eerste date met een dame die je leuk vind kan een spannende gebeurtenis zijn of juist helemaal niet he #Player.

Maar goed, een dame is een dame en er zijn een aantal dingen die je als man zijnde echt niet moet doen tijdens een eerste date. We hebben 17 punten voor je op een rij gezet. Je hoeft er natuurlijk niet mee eens te zijn allemaal. In dat geval wensen wij jou heel veel succes!

1. Haar dronken proberen te voeren
Dames zijn niet dom, ze weten precies wat jouw bedoeling is als je haastig bent met alcohol schenken. Kan verkeerd uitpakken dit.

2. Zelf heel erg dronken worden
Snap dat je gespannen bent maar het is niet charmant als je niet op dezelfde golflengte zit als je snapt wat ik bedoel

3. Meer naar je telefoon kijken dan naar haar
Het is moeilijk om elkaar te leren kennen op deze manier, vind je niet? Even focussen op haar is the best way to go!

4. De hele tijd over jezelf praten
Het is goed om af en toe ook een vraag te stellen zodat er een gezonde evenwicht ontstaat in het gesprek dat jullie voeren

5. Ordinair en gemeen zijn tegen de taxi chauffeur, bediening of mensen die naast jullie zitten in het restaurant
Zo voorkom je stress en laat je zien dat je een welgemanierd persoon bent. Ben je dat niet, ga dan lekker je gang. Zo kan ze vanaf het begin zien dat je een waste of time bent.

6. Vragen om de rekening te delen
Kom op man kill, kan je echt niet maken zoiets tenzij je echt super skeer bent en zij daar vanaf het begin al van op de hoogte is.

7. Praten over je Ex
Als er geleidelijk naar toe wordt gehint kan je wat los laten daarover maar om zomaar te keer te gaan over die ‘bitch’ van een lijpe Ex van je is echt not done

8. Opmerkingen maken over haar menu keuze
Laat haar lekker eten wat ze wilt joh… Zolang ze maar gelukkig is, is alles prima.

9. De vraag ‘Waarom is een mooie vrouw zoals jij nog single’ stellen
Mocht ze wel antwoord geven op die vraag dan kan je bij voorbaat al uitgaan dat het niet altijd even waar is wat ze zegt. Ze zou zeggen ‘ben de ware nog niet tegen gekomen’. Maar het juiste antwoord zal meer in de volgende richting zijn ‘Ik heb een kut persoonlijkheid’ | ‘Ik heb 12 tenen’ | ‘Ik vermoord en vreet mijn prooi op nadat ik ermee gepaard heb’ Althans, zoiets zou ze eigenlijk liever geven als antwoord op je cliché vraag.

10. Stinken
Bro, you need to smell good en je kleren moeten schoon en gewassen zijn. Gooi jezelf van een flat af als dat niet zo is…#TheHorror

11. Praten over je inkomen
Laat je manieren het werk doen, door te gaan praten over hoeveel geld je verdient ga je geen punten mee scoren tenzij ze een golddigger is. En dan nog bro, mocht ze een golddigger zijn dan heeft ze je moer al laaaaaaaaaaang geschetst voordat ze überhaupt met je uit wilde gaan.

12. Praten tegen haar borsten
Probeer haar gewoon in haar ogen aan te kijken. Komt een beetje hongerig over als je steeds naar haar tieten kijkt. Komt een beetje over als een baby die dorst heeft als je snapt wat ik bedoel.

13. Naar andere vrouwen kijken en wenken
Niet doen makker.. Nee.. gewoon niet doen, het is ronduit onbeschoft en ongemanierd.

14. Te intense gaan doen
Hou de eerste date altijd lekker luchtig en sfeervol. Ga niet als een één of andere gek meteen de liefde verklaren en weet ik veel… just keep calm, take a coke and a smile and shut the fuck up please.

15. Drugs gebruiken
Ga niet helemaal stoned en uit je plaat met haar op een eerste date. Wordt meteen de laatste keer let maar op

16. De hele tijd refereren naar Sex
Als het gebeurt dan gebeurt het en heb je meer kans op sex als je het er helemaal niet over hebt, misschien vraagt ze aan je of je mee naar boven wilt voor een drankje als je haar hebt afgezet. Thuis kan je heel misschien een move maken als zij daar naar hint

17. Het allemaal super serieus nemen
Bro, het is een vrouw, vrouwen worden over het algemeen doodgegooid met aanvragen voor een date of wat dan ook. Je bent voor haar waarschijnlijk gewoon een optie en zo moet jij er ook tegenover staan als je haar nog niet zo goed kent. Probeer gewoon lol te maken en het gezellig te hebben.WTF: Vrouw wil trouwen met hond nadat Ex (haar kat) is overleden

Beef: GhosteFace Killah gaat HAMMER op Action Bronson (video)