in

Lay’s // Raad de smaak & win 10.000 euro!

Raad De Smaak
Lay’s is momenteel bezig met een actie genaamd ‘Raad de Smaak’. Je hebt het al misschien opgemerkt in de supermarkt. Daar liggen de opvallende groene, gele en roze zakken met het grote vraagteken in de schappen op jou te wachten. De smaken staan er natuurlijk niet op vermeld!

AdvertisementTijdens de vorige actie mocht de consument zelf smaken aanraden maar dit keer heeft Lay’s het anders gedaan. Ze hebben 3 nieuwe smaken ontwikkeld. Ze willen nu van ons weten of wij de smaken kunnen raden. Lay’s geeft per smaak 10.000 euro weg!
Ze hebben het niet makkelijk gemaakt want het zijn namelijk smaken die je niet zo snel op chips zou verwachten. Ook moet jij je niet laten misleiden door de plaatjes op de zakken! Trek gewoon een zak open en ervaar het voor jezelf! Misschien met een binddoekje om, zo kan jij je helemaal focussen op je smaakpapillen.

-De gele zak heeft, wanneer je die openmaakt, gelijk een pakkende geur!
-Het heeft iets weg van ‘zonne grote vuurbal jonguh!’ (Maaskantje) dus kan jij het raden? Wij weten het namelijk niet zeker!

-De groene zak heeft iets weg van een zak met paprika chips, maar goed …
-Grootmoeder zou in ieder geval een groot fan zijn van dit gerecht! .. Wij denken dat het iets met tomatensoep of tomatensaus te maken heeft!!!

-De roze zak heeft duidelijk met iets zoets te maken, dat ruik je ook meteen als je die open maakt
-Chocolade is bijna overal lekker bij, maar dubbel lekker met …?

Meer hints zijn te vinden met Shazam (tijdens de commercial Shazam gebruiken) en door je zak te scannen met de app Blippar. Doe mee en maak kans op 10.000 euro!

Shazam:
Android
iPhone

Blippar:
Android
iPhone

Meer informatie over deze actie kan je vinden op Lays.nlShy Glizzy ft. Lil Durk – White Girl (Remix) incl. mixtape

0

Funny: Sms’jes tussen X vriendjes en vriendinnetjes in de VS haha