in

Laten wij met z’n allen weer ‘Fakka…. zet je ping in me telefoon’ gaan zeggen binnenkort

Weet je waar ik echt heel erg moe van wordt… Een kapotte smartphone zien liggen in mijn buurt.

Je mag zeggen wat je wilt van die BlackBerry’s van vroeger maar die kon je laten vallen wat je wilde en het scherm ging nooit stuk. Hooguit een chip uit het hoekje van de lak van je telefoon maar that’s it! En die die dingen gingen echt laaaaaaang mee!

Oke…. overdrijven is ook een vak maar ik ben gewoon erg zuinig met mijn spullen maar die dingen konden zeer zeker wel tegen een stootje. Mijn Blackberry’s hebben het ook echt lang overleefd en ik weigerde over te stappen naar iPhone.

Uiteindelijk heb ik het wel gedaan en de iPhone 4 is de enige iPhone die ik ooit in gebruik heb gehad. De overstap van Blackberry naar iPhone kwam door aanbevelingen uit de Twitter community (toen het nog niet dood was). Nu is het sowieso Android all the way baby!

BlackBerry gaat weer terugkomen met een nieuw toestel wat onofficieel de BlackBerry Mercury wordt genoemd. Het ziet er lekker robuust en stevig uit, het heeft die fijne Qwerty toetsenbord waar je 1000 woorden per sec mee kan typen als je fakking pissig bent op iemand en een lekker groot beeldscherm. Niet laten vallen dus…

Maar het is een beest van een smartphone met 32GB interne geheugen, 3GB ram ge-powerd door een 2.0Ghz octa-core SND 625 processor. Het zal ook een 18MP camera bevatten!!!

Zullen wij gewoon weer met z’n allen teruggaan naar BlackBerry a.u.b. Apple en Samsung zijn sowieso misselijk aan het falen met hun telefoons de laatste tijd die ook nog eens duurder en duurder worden.

De nieuwe Blackburrrr Mercury schijnt ook nog eens het best beveiligde Android systeem wat beschikbaar is te bevatten. And we do love privacy though! In het filmpje hier bovenaan de pagina kan je zien hoe de Mercury eruitziet.Priester blijkt pooier van 15 vrouwen die orgieën organiseerde in zijn pastorie

Oké oke … we gaan ook iets posten over de beef tussen Soulja Boy en Chris Brown