in

Laten wij een aantal wedstrijden van Rico en Badr vs tegenstanders eventjes vergelijken

De aankomende wedstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven op 10 december leeft als een tierelier.

De gemoederen lopen hoog op tijdens discussies en wij dragen daar natuurlijk al te graag maar een steentje aan bij. Niet de gemoederen die hoog oplopen maar aan de discussie natuurlijk LMFAO! Trollooo lollolooooolooooooo!

Dat laat alleen maar zien dat IEDEREEN op de puntje van zijn stoel zit op 10 december 2016. Dit is MEGA en dat vooral in Nederland en uiteraard Marokko, dit is de ultieme knokpartij van 2016! Een titelgevecht van Conor McGregor is er simpel gezegd helemaal NIKS bij in Nederland. De perfecte afsluiter qua sport en entertainment voor 2016.

Badr Hari VS Gokan Saki 2012 (1 ronde)

Badr was er om te knokken, Saki was er om te knokken en kreeg er van langs. Badr sloeg Saki tot drie keer aan toe tegen de grond. Die uppercuts waren gewoon doorslaggevend. Uiteraard hebben deze twee legendarische vechters vaker oog in oog gestaan in de ring maar Badr heeft altijd het gevecht gedomineerd en gewonnen.

Rico Verhoeven VS Gokan Saki 2013 (3 HELE rondjes)

Rico pakte het ‘rustig’ en doordacht aan en om eerlijk te zijn lijkt het wel of Saki een beetje ‘gepikt’ werd tijdens deze partij tegen Rico. Vooral die eerste telling van de ref. Die sloeg helemaal nergens op! Al met al was het een mooie pot om naar te kijken. Dat is het met Gokan Saki altijd! Hij is meestal de kleinere ‘gezette’ man met een ongelooflijke strijdlust wat ook altijd voor spektakel zorgt. Hij doet zijn sport en afkomst eer aan.

Badr Hari VS Sem Schilt IT’S SHOWTIME World Title Heavyweight partij (1 ronde)

Badr Hari was niet daar om te spelen. Hij had een game-plan wat helemaal ging als verwacht. Dat was die lange overrompelen met een wervelwind aan krachtstoten. Hoe groter ze zijn hoe harder ze vallen!

Semmy Schilt vs Rico Verhoeven Glory 4 Tokyo 2012 Heavyweight Grand Slam Tournament (vanaf 2.45 minuten)

Het standaard game-plan tegen Semmy Schilt heeft Badr Hari de wereld in geroepen. Dat is gewoon effectief en als je goed kijkt probeerde, met nadruk op ‘probeerde’ Rico Verhoeven dit te evenaren op die manier en begon soort van agressief in de eerste ronde maar hij kwam de kracht, agressie en een laten we zeggen ‘intimidatie factor’ tekort om het te flikken tegen die reus. Sem Schilt (40) was totaal niet onder de indruk van Rico (22).

Rico Verhoeven vs Errol Zimmerman at GLORY 9 New York Superfight Series

Als we het over onsportief gedrag hebben van Badr Hari. Wat doet Rico Verhoeven hier dan in de eerste ronde waar hij ook nog eens een strafpunt voor krijgt. Hij veegt Zimmerman naar de vloer met een prachtig geplaatste low-kick en slaat hem vervolgens op het achterhoofd als hij op de grond ligt. Maar goed… We waren partijen aan het vergelijken. Hij bood daar ook netjes zijn excuses voor aan, aan het einde van de partij en hij zei het volgende.

‘Vorig jaar stond ik tegenover Semmy Schilt en wie is er die je meer pijn kan doen dan that guy?’ < Je gaat DAT merken op 10 december Rico lol.

De Errol Zimmerman waar Rico Verhoeven tegenover stond is niet de Errol Zimmerman van het K1 tijdperk en nog had hij er moeite mee. Wij gaan jullie de Errol Zimmerman van het K1 tijdperk laten zien nu.

Badr Hari vs Peter Aerts [full fight] K-1 World GP 2008

Maar laten wij eerst beginnen met de partij van Badr Hari tegen Peter Aerts op DIEZELFDE avond. Badr Hari heeft Peter Aerts op die avond vernietigd voordat hij in de ring stapte tegen Errol Zimmerman. Een hele andere Zimmerman waar Rico Verhoeven ooit tegen heeft gestaan.

Badr Hari vs Errol Zimmerman [full fight] K-1 World GP 2008

Zoals jullie kunnen zien staat Badr Hari nogmaals tegen een hele andere Errol Zimmerman in deze partij. Hij was jonger, fitter, sneller en had echt ongelooflijk veel kracht in beide armen destijds. Feit is wel dat Zimmerman een hele pittige partij van 3 ronden had gevochten tegen Zabit Samedov daarvoor maar goed… Maar dit is wat er gebeurt als Badr Hari rustig wordt, gaat nadenken en technisch gaat vechten.

Dan krijg je een knock-out waar je U tegen zegt. Dat heeft Rico Verhoeven niet kunnen evenaren bij de zwaardere, loggere en in de derde ronde helemaal buiten adem zijnde Errol Zimmerman.

De tegenstanders van Rico Verhoeven hebben geen respect voor hem. Ze zijn niet geïntimideerd van zijn persoon. Bij Badr Hari is dat een heel ander geval.

Dit is wat Alistair ‘The REEM’ Overeem heeft gezegd (bron) over de aankomende partij tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

Alistair Overeem: Badr Hari vs Rico Verhoeven. “Badr wint, denk ik. Ligt eraan of hij in vorm is. Deze wedstrijd is heel belangrijk voor de sport: eindelijk weer één van niveau. Badr is eigenlijk al met pensioen en Rico heeft de laatste tijd alleen maar tegen slappe pannenkoeken gevochten.”

10 DECEMBAAAAAAH BRUHHHHHH ‘WINTER IS COMING”!!!!!Bijenpolitie speurt wietkwekerijen op met hulp van Bijen SMFH

Het instagram account van Rico Verhoeven is 1 oorlogsgebied