in

Laten wij dat gejank van die agent die nu viral gaat op Facebook even analyseren en ontkrachten

Dat je nooit iedereen over één kam moet scheren is natuurlijk helemaal op zijn plaats maar….. en hier komt het.

Er zijn een paar dingen die mij niet echt bevallen aan het betoog van Frank de Vetter die al 35 jaar politieagent is en met zijn ‘gejank’ nu viral aan het gaan is op Facebook. Het zijn namelijk de trefwoorden en zinnen die hij gebruikt waardoor ik hem meteen in een hokje neig te plaatsen.

Die man valt blijkbaar graag in een slachtofferrol en pleurt lekker van alles op social media uit naam van zichzelf en collega’s van zijn bende en denkt daarmee gescoord te hebben nu omdat hij viral aan het gaan is. Maar je hebt alles behalve gescoord of ‘gesproken’….

Het gaat met name om de volgende zinnen:
1. Als ik een etterbakje aanpak op straat wordt dat onmiddellijk gefilmd waarna het filmpje op youtube wordt geplaatst. Vervolgens is er een leger reaguurders die lafjes vanachter hun toetsenbordje schrijven dat de politie weer aan het provoceren was. Ik vraag me dan vaak af of die reaguurders zelf nog iets zinvols bijdragen aan deze samenleving maar dat terzijde.

2. Etnisch profileren is mijn hobby want als ik een licht getinte snotneus met bontkraagje in een auto van een halve ton zie rijden vraag ik me af hoe hij aan die auto komt.

3. Maak ik de domme fout een donkere man staande te houden die BN ‘er blijkt te zijn is dat dagenlang onderwerp van gesprek in talkshows waar de gekleurde BN’er uitgebreid de gelegenheid krijgt te vertellen over het hem aangedane onrecht. Daarom moet ik binnenkort naar een cursus waar typhoon me gaat leren dat het handiger is om alleen nog blanke ouderen in kleine auto’s te controleren.

Zijn bericht is nu bijna 5000 keer gedeeld en heeft meer dan 12.000 likes. Over het algemeen staat er ‘respect’ en ‘goed gesproken’. Maar zo goed gesproken is het allemaal niet.

Laten wij eerst beginnen te zeggen dat je volgens de Nederlandse regel en wetgeving gewoon maar net zo goed bent als waar jij je naam aan verbindt. Laten wij hopen dat dat duidelijk is. Het maakt in sommige gevallen geen ene MOER uit als een ‘aantal rotte appels’ een verkeerd beeld schetsen over de rest. Het wordt toch wel over één kam geschoren als het kan door justitie, politie en het overgrote gedeelte van de Nederlandse samenleving wat dat betreft.

Een goed voorbeeld daarvan zijn de motor ‘bendes’ of zijn het gewoon motor clubs? Dat verhaal kennen wij naderhand allemaal wel uit het hoofd. Het enige verschil hier is dat de bende waar Frank de Vetter zijn naam aan verbindt bij de staat hoort en voor de staat werkt. Laten wij even een lijstje erbij pakken van de criminele activiteiten waar leden van de bende van Frank de Vetter zich de afgelopen jaren aan schuldig hebben gemaakt.

We maken een korte samenvatting hoor want die lijsten zijn behoorlijk lang!
-Moord
-Doodslag
-Kopschoppen
-Prostitutie
-Verkrachting
-Diefstal
-Kinderporno
-Pedofilie
-Verduistering
-Drugshandel
-Wapenhandel
-Mishandeling
-Etnisch profileren
-Racisme
-En ga zo maar door!

Is toch hartstikke abnormaal als dat zo eventjes achterelkaar opleest verdomme?

Eigenlijk alles wat zo een beetje verboden is door de wet worden agenten jaarlijks voor ‘gestraft’ en ontslagen. Wij plaatsen hier ‘gestraft’ even tussen haakjes want meestal is ontslag en een lichte berisping hier van toepassing. En heel regelmatig worden dingen gewoon in een doofpot weggestopt omdat het ‘het korps’ in verlegenheid zou kunnen brengen LMFAO!

Werken en in dienst treden van de staat maakt jou per definitie niet per direct een goedheilig man! Het beroep ‘agent’ had ooit HEEL ERG LANG geleden een nobele betekenis. In een land waar de staat haar burgers elke dag in de kont wil neuken met van alles wat er verkeerd gedaan wordt, verkeerd geregeld wordt en ‘expres’ te veel gaat kosten is agent zijn gewoon niks meer. Niks anders als beveiliging en uitsmijters van die staatsclub.

De burgers in toom houden is het tegenwoordig. Daarnaast is het burgers uitkleden voor wat ze waard zijn en een klein beetje bescherming (uit eigenbelang) want als het een losgeslagen zooi wordt, dan wordt er ook geen belasting meer betaald. Zo simpel is het.

Laat ik maar een hele grote aanname maken en meteen zeggen dat de bende van Frank de Vetter de grootste bende van Nederland is en daarnaast ook op de nummer één positie staat van bendes waarvan de leden de meeste criminele misdrijven begaan op jaarlijkse basis. Daar kan geen andere bende tegenop joh!

Het jank betoog van agent Frank de Vetter over zijn geliefde ‘bende’.:
Nu even terug naar wat hij geschreven heeft op Facebook en daarbij graag woorden gebruikt als reaguurder en bontkraagje. Hieruit haal ik gewoon dat meneer de Vetter een trouwe bezoeker is van websites als Pow en Dumpert. Dat is sowieso een vaste verzamelplaats voor mensen die bijvoorbeeld graag ‘etnisch profileren’ SMFH. Mensen in een hokje plaatsen daar lusten wij wel pap van in Nederland. Het gebeurt zo vaak dat het een normale gang van zaken is geworden en iedereen het maar doet. Inclusief … yours truly 🙂

Waarom moet je een wellicht jonge succesvolle niet Nederlander, of wellicht van een rijke familie afkomstige niet Nederlander ook per definitie in je betoog beschrijven als ‘getinte snotneus met bontkraagje’? Het is toch overduidelijk dan dat je alles wat niet Nederlands lijkt en in een dure auto rijdt meteen in een negatief hokje plaatst. Daaruit kan je toch meteen stellen dat ook meneer Frank de Vetter zich graag schuldig maakt aan etnisch profileren.

Nummer drie moet dan toch echt een hele slechte grap voorstellen? Ik hoop dat het duidelijk mag zijn dat die hele patser beleid in het leven is geroepen om wettelijk gezien weg te komen MET etnisch profileren! De neiging hebben om iemand te controleren op basis van zijn huidskleur in combinatie met een dure auto of de manier waarop hij eruit ziet is gewoon NIET correct! Als dat alleen de aanleiding is wat daarnaast ook leidt tot een soort van ‘gevoel’ dat er iets niet klopt dan ben je gewoon niet correct bezig!

Al met al is meneer de Vetter in mijn ogen gewoon een JANKERD. Als het je niet bevalt dan rot je maar op uit het korps (a lot of pun intended)! Je moet een dikke huid hebben en 100% correct zijn als mens om goed als agent te kunnen functioneren.Check hier een interview van een jonge Conor McGregor die zijn eigen toekomst voorspelt

0

Eye Candy: Kylie Jenner is weer super sexy bezig geweest op Instagram