in

Lamar Odom vecht in ziekenhuis voor zijn leven

1386958800_lamar-odom-khloe-kardashian-zoom

De voormalige NBA-basketballer Lamar Odom is bewusteloos in het ziekenhuis opgenomen. Dat meldt TMZ. Het nieuws wordt bevestigd door de Amerikaanse politie.

De ex van Khloé Kardashian arriveerde zaterdag in een bordeel in Nevada waar hij dagenlang aan het feesten was. Dinsdagmiddag werd hij er in zijn kamer bewusteloos aangetroffen terwijl er vloeistof uit zijn mond stroomde. De 35-jarige Odom werd vervolgens meegenomen door een ambulance, volgens een ooggetuige kon hij niet zelfstandig ademen.

De politie laat weten dat de voormalig topsporter inmiddels met een ambulance naar een ziekenhuis in Las Vegas is gebracht. Volgens agent Sharon A. Wehrly was het de bedoeling om Odom in een helikopter naar Las Vegas te brengen, maar paste de boomlange oud-basketbalprof daar niet in.

Wat Odom precies mankeert is niet duidelijk. Een insider weet te melden dat ‘het er niet goed uitziet’. En dat Odom een natuurlijk alternatief voor viagra zou hebben ingenomen.

Ziekenbezoek
Khloé Kardashian heeft zich naar Las Vegas gespoed om haar ex Lamar Odom in het ziekenhuis te bezoeken. Volgens een insider is Khloé ontroostbaar door het verontrustende nieuws. Ondanks dat de twee uit elkaar zijn, noemde de realityster Odom de liefde van haar leven die altijd nog belangrijk voor haar is.

TMZ meldt dat ook Kim Kardashian en moeder Kris Jenner onderweg naar Las Vegas zijn. Kylie Jenner was net begonnen aan een online radiouitzending, maar staakte die toen het nieuws naar buiten kwam.

Lamar Odom speelde tot 2013 in de NBA, als laatste bij de Los Angeles Lakers, met wie hij twee keer de titel won. In 2004 won hij met de Amerikaanse ploeg brons op de Olympische Spelen. In 2010 greep hij bij het WK het goud. Odom kreeg vooral bekendheid door zijn relatie met realityster Khloé Kardashian. Eind 2013 ging het stel uit elkaar.Time-Lapse video laat verbouwing gezichten van de Kardashian zussen zien

Leefstijl: Dit is wat er eigenlijk bedoeld wordt met Netflix & Chill