in ,

Ladies: Wat het eigenlijk betekent als je 1 vinger een andere kleur nagellak geeft

Je ziet het heel vaak gebeuren, misschien bewust en vaak ook onbewust. Het ziet er iig hartstikke leuk uit dus sommige meiden doen het gewoon omdat ze het mooi vinden. Meer niet…

Maar wat betekent het globaal eigenlijk als je 1 vinger een andere kleur nagellak geeft? Het heeft zelfs een speciale naam! Dit noemen ze een “femme-flagging manicure”.
Het is wereldwijd eigenlijk een manier om te zeggen dat “een dame, into andere dames is”. Je kan zelfs een vriendin hebben die het vaak doet, maar verder nog niet uit de kast gekomen is. Dan weet je nu misschien whats-up.

Volg Fakka Online ook: via Instagram!

Het bovenstaande voorbeeld noemen ze een “femme for femme” style. Dat betekent dat je alleen into ladies bent en niks anders. Hier onderaan de pagina hebben we een style wat ze “fucking fingers” noemen. Aan de naam te horen snap je wel wat ze daarmee bedoelen en waar die vingers verdwijnen als ze de kans krijgen… lol.

Ben je niet lesbisch of bi, heb je wel eens een femme-flagging manicure en zie je dan dat andere vrouwen ineens vaker naar je glimlachen? Dan weet je nu hoe het komt.Op Amazon kan je deze koepel halen voor in de tuin

Van deze optische illusie krijg je kortsluiting in je kano