in

Ladies: Vergeet H.C doen met High Tea, want er bestaat nu High Friet

Foto alleen ter illustratie

Wil je iets leuks gaan doen met je vriendinnen maar komt die high tea en high wine je strot een beetje uit? Ga dan lekker me z’n allen aan de High Friet.

High friet is de nieuwe High tea. Ook zo klaar met groente smoothies, gemberthee, chiazaad en de zoveelste High Wine. Met je vriendengroep, familiedag of personeelsuitje een keer wat heel anders. Succes gegarandeerd want wie maak je nou niet blij met 5 soorten friet, een mini frikadelletje speciaal, en een breed aanbod kleine snacks. Daarbij serveren ze salade’s, stoofvlees en een assortie aan sauzen waaronder heerlijke pindasaus. Wil je toch wat gezonders, er worden ook diverse salade’s bij geserveerd. Een verwennerij! Friet en snacks vallen bij bijna iedereen in de smaak en met dit buffet is het ook nog als een feestje gepresenteerd.

Als je lekker aan de high friet wilt moet je afreizen naar het restaurant In Alle St(r)aten in Dieden-Ravenstein, tussen Oss en Nijmegen in. De reviews op Google liegen er ook niet om! Een dikke 4.2 van de 5 sterren!

Reserveren kan voor tien personen tegelijk en dat kost 15 euro p.p zonder drankjes. Je kan ook reserveren met drankjes maar dan kost het 25 p.p.Kijken: “Daar gebeurt geen kut, jij neukt ook niet geloof ik”

Kijken: YouTuber geschokt nadat deur achter haar zomaar open gaat