in

Ladies: Stop geen ijzeren veer in je vagina, dat is dus NIET hetzelfde als een spiraaltje

Een vrouw duwde dus een metalen veer in haar vagina en dacht dat het zou werken als anticonceptie, waardoor het ongeveer zes maanden in haar lichaam verbleef totdat het ontdekt werd na een bezoek aan het ziekenhuis.

De naamloze vrouw uit Zhongshan, in de provincie Guangdong in Zuid-China, dacht dat de ijzeren veer zou fungeren als een spiraaltje om te voorkomen dat ze zwanger zou worden. Ja je leest het goed, je hebt van die domme mensen op aarde. Wat een megalegooltje (nieuwe woord) dit….

Het werkte echter niet, want de veer werd pas ontdekt toen de moeder van drie kinderen zwanger in het ziekenhuis aankwam en om een abortus vroeg.

Volgens gynaecoloog Fu Junhong ging de 31-jarige naar het Minzhong-ziekenhuis toen ze vijf maanden zwanger was.

Pas toen artsen de gezondheid van de baby gingen controleren, deden ze de schokkende ontdekking van de veer, die vijf centimeter breed was en diep in haar vagina vastzat.

She was five months pregnant and came to our hospital for an abortion procedure. During our checks, we found rings lodged between her vagina and cervix – it was a spring which had already been enveloped by her vaginal tissue.

De veer moest worden verwijderd via een spoedoperatie, waarbij chirurgen gedwongen werden een tang te gebruiken om de veer uit elkaar te snijden – omdat ze het niet allemaal in één keer konden verwijderen.

De veer werd in zeven afzonderlijke stukken gesneden, die elk in een operatie van 40 minuten uit het lichaam van de patiënt werden gehaald, zei het ziekenhuis.

Dokter Fu: She thought inserting a spring into her body would prevent further pregnancies. She found it on the floor of her workshop. She picked it up, gave it a wash and then inserted it. It is unclear what she does for a living.

She did by herself about half a year ago. It was greatly unscientific, and very unhygienic.

Gelukkig leed de 31-jarige geen weefselschade of infecties op en werd ze kort daarna uit het ziekenhuis ontslagen. Het is niet bekend of de moeder van drie doorging met de abortus.De series Top Boy, Marianne & The I-Land staan nu op Netflix

We weten EINDELIJK de releasedatum van “YOU” seizoen 2