in

Ladies: Olcay Gulsen heeft haar tenen laten inkorten en adviseerde collega’s om het ook te doen

Credit: Instagram/ @olcay

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden én naar een voetendokter. Althans, als je Olcay Gulsen (39) moet geloven. De presentatrice vertelde dat ze haar tenen heeft laten inkorten en de harde knobbels heeft laten verwijderen.

Olcay onthulde het geheel bij Shownieuws en vertelde dat ze een dokter had bezocht om haar voeten te benadelen en mooi te maken

“Ik had twee ontzettende knobbels, dus die heb ik laten verwijderen”, verklaart ze tegenover collega’s Patty Brard en Dyantha Brooks. Alledrie de dames laten hun voeten zien aan de camera en dan valt nóg iets op. “Ja, ik heb ook mijn tenen laten inkorten. Alles tegelijkertijd.”

via GIPHY

Je zou ervan kunnen vinden dat het een vrij heftige ingreep is maar het heeft volgens Olcay alleen maar voordelen.

“Ik had best wel wat jij ook hebt, hamertenen”, zegt Olcay tegen Dyantha. “Dat je optrekkende bewegingen hebt van je tenen en dat het dan tegen je schoenrand aan schuurt. Ik vond dat pijnlijk en vervelend, dus ik heb daar iets aan laten doen.” Bovendien adviseert ze haar collega’s het ook te doen. “Dat moet je doen, hoor. Het scheelt heel veel pijn en het ontsteekt ook niet meer. Het is een heel smerig verhaal.”

Dyantha doet het echter niet, laat ze weten: ‘Het is wat het is.’

Is dit iets wat jij zou overwegen als je hamertenen had? Laat het weten via social media.

Bron: RTL NieuwsGeert Wilders Twitter account gehackt; Marokkaanse vlag als header

Trailer: Netflix dropt nieuwe 6-delige docu-serie “The Business of Drugs”