in

Ladies: Modemerk Supertrash is failliet

Het ging ontzettend lang, ontzettend goed. Verkeerde keuzes en koppigheid hebben Supertrash de das omgedraaid

Credit: Supertrash

Het modemerk Supertrash, opgezet door Olcay Gulsen, heeft op dinsdag faillissement aangevraagd. Dit liet Olcay weten bij RTL Boulevard waar ze rustig over het faillissement van haar ‘kindje’ sprak.

Ze vertelde dat het al een tijdje niet goed ging met het bedrijf en dat ze om 7 uur s’ochtends gebeld werd om haar handtekening te zetten voor het faillissement. De aandeelhouders van het bedrijf wouden niet meer verder.

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Olcay laat weten dat ze het pijnlijk vind omdat dit haar levenswerk is en dat ze het vooral heel erg vind voor haar 150 medewerkers. Ze voelde dat zij niet de beste persoon was om het bedrijf te leiden en dat ze daarom 4 weken geleden het stokje had overgedragen aan een nieuwe CEO.

Blijkbaar heeft dat niet zo goed uitgepakt aangezien Supertrash faillissement heeft aangevraagd. Er is eigenlijk ook niet zo heel veel dat je kan doen in maar vier weken tijd.

Hieronder nog een filmpje van vorig jaar waarin ze al duidelijk aangeeft verkeerde beslissingen te hebben gemaakt. Alleen merk je dat ze er zelf nog goede hoop in heeft en deze strategie gewoon wilde doorzetten.

Haar nieuwe merk ST. Studio kwam er ook nog eens bij en dat was verder niet echt een succes geworden. Ze heeft een paar inschattingsfouten gemaakt. In het onderstaande filmpje kan je echt ‘de zakenvrouw’ horen spreken die nog volop erop zit en er nog steeds 100% in gelooft. Een hele andere Olcay dan die we gezien hebben op tv de afgelopen 24 uur.

Vandaag wordt Olcay wakker met opbeurende berichtjes van SuperTrash-fans die hopen op een doorstart. ,,Ik ben oprecht verdrietig. Mijn mooiste jurken zijn van jou. Dank voor je inzet, lieve Olcay”, schrijft ‘Mamiibby’. Een andere fashionista laat weten dat de ST Studio Collectie van ‘prachtige kwaliteit’ is. ,,Het was het geld zeker waard.”

Anderen wensen Olcay sterkte en laten haar weten dat ‘alles even tijd’ nodig heeft.Youtuber veroordeeld omdat hij Mopshondje de Hitlergroet leerde

Nachtclub Club One, voorheen No Limit nog maar net open en nu alweer beschoten