in

Ladies: Het roken van een Joint voor de Sex kan je orgasmen nog intenser maken

Vrouwen die cannabis roken voordat ze van de bil gaan, hebben twee keer zoveel kans op een orgasme, blijkt uit onderzoek.

Daarnaast wordt van vrouwelijke cannabis gebruikers gezegd dat ze sterkere climaxen bereiken en betere seksuele voldoening beleven.

Voordat we verdergaan kan ik wat je lezen gaat allemaal beamen. Ik gebruik cannabis op een recreatieve manier. Ik rook het dus ook niet elke dag maar alleen in gezelschap met mensen die dat ook doen. Ik hou het meestal bij een paar hijsen maar bruh… als ik een nut bust is het ZO intens dat ik er duizelig van wordt. Daarnaast is de sex ook AMAZING! Je smelt gewoon in elkaar weg.

Als je het nog nooit geprobeerd hebt moet je het echt een gooi geven! Maar niet als een gek gaan paffen anders ga je bad, neem 1 of 2 diepe halen en ontspan eerst…

Hier is alles wat je moet weten over het onderzoek.

De bevindingen werden gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Sexual Medicine. Onderzoekers analyseerden de resultaten van 373 deelnemers, waarvan 34% aangaf dat ze cannabis rookten voordat ze sex hebben.

Volgens de resultaten:

“Women with frequent marijuana use, regardless of use before sex or not, had 2.10 times higher odds of reporting satisfactory orgasms than those with infrequent marijuana use.”

Uit rapporten bleek ook dat sex vaak aangenamer en minder pijnlijk was. Het onderzoek voegt eraan toe:

“Most women reported increases in sex drive, improvement in orgasm, decrease in pain, but no change in lubrication.”

Eerder beweerde onderzoek dat cannabis het libido kan stimuleren.

Onderzoekers van Stanford University in Californië ontdekten dat het gebruik van marihuana verband houdt met een hogere seksuele drang bij mensen.

In een onderzoek uit 2017 gingen vrouwelijke cannabisgebruikers gemiddeld 7,1 keer per maand van de bil, terwijl niet-gebruikers zes keer dijen gingen kletsen.

Er was ook goed nieuws voor mannelijke wietgebruikers.

Degenen die de drug gebruikten, hadden 6,9 keer per maand sex en niet-gebruikers hadden het slechts 5,6 keer per maand.Kijken: Kind steelt telefoon gaat viral – perfect filmpje om je weekend mee te beginnen

Kijken: Zwarte Piet en Sinterklaas aangevallen in Den Haag