in

Ladies: Ga nooit je lippen zomaar thuis bij iemand laten doen voor weinig!

Superveel meiden doen er tegenwoordig een extraatje bovenop hun make-up om er beter uit te zien dan ze al doen. De één is niet tevreden over haar borsten of billen en de ander gaat eerst voor de lippen.

Je lippen opspuiten is toch de eerste stap naar het grotere werk voor veel dames. Er hangt een aardige kostenprijsje aan en velen zouden het overwegen om bij iemand thuis te doen voor een wat lagere prijs. Dat kan goed of fout gaan natuurlijk.

We hebben vandaag een voorbeeld van hoe verschrikkelijk fout dit kan gaan. Deze meiden hebben het echt op een hele nare en harde manier moeten leren. Let op! De onderstaande foto’s zijn niet echt smakelijk te noemen. OMFG….

In Amerika kost het rond de 620 USD per milliliter maar de vrouw aan huis vroeg 80 USD. Zeven meiden waren op die dag aanwezig en doorverwezen door mensen die zeiden dat ze prima werk geleverd hadden gekregen. Ze hebben allemaal ongelooflijk veel spijt gehad van deze actie. De vrouw bleek gewoon een kwakzalver te zijn.

Hun lippen begonnen na een uur ongelooflijk te zwellen, pijn te doen en waren zelf ontstoken geraakt. Dat kun je aan de onderstaande foto zien.

Wat is de les die we hieruit kunnen halen. Goedkoop is duurkoop! Trap er niet in en spaar gewoon voor een gecertificeerde en welbekende kliniek waar ze dit soort enhancements voor je face verzorgen.Vapshots: In de clubs in de UK kan je nu Vodka inhaleren in plaats van lachgas

Kristen Stewart neemt een dodelijke duik in de trailer van de film ‘Underwater’