in

Ladies: Er bestaat zoiets als een Wijn Escape Room

Is weer wat anders dan een simpel terrasje pakken of even gaan loungen toch? Een leuke activiteit om met een paar vrienden en vriendinnen te gaan doen dit.

Daarnaast is de Advino game room waar je dit spelletje kan spelen in Parijs. Dus misschien leuk om een keertje te doen als jullie weer eens aan het shoppen zijn daar in het weekend.

Je moet het spel spelen met minimaal 4 en maximaal 6 personen. Je moet dus zien te raden welk soort wijn er achter welk slot verborgen zit. Het leuke ervan is dat het 15 soorten wijnen betreft dus jullie gaan sowieso doorzakken als je niet uitkijkt. Je moet aanwijzingen vinden, wijnen testen en wijnen vergelijken. De prijs p.p van ‘Wine Gaming’ daalt met de grootte van de groep. Ben je dus met z’n vieren? Dan betaal je € 37,90 en als je met zes personen gaat ben je €26,97 kwijt.

De escape room van Advino wordt gecombineerd met een wijnproeverij en heet: Wine Gaming. Het concept is: ”jezelf onder dompelen in de wereld van de zeer oude geheime broederschap van Maistres Tasteeurs.”

Lukt het om alles op te lossen dan krijg je alle wijntjes mee naar huis! Lekker voor onderweg dus en straalbezopen aankomen kakken in Nederland weer. Kan gewoon…

Bron: GirlsceneOneblood X Westizo droppen video voor hun single – Fake Friend

Crazy: Je raad nooit wat deze klont met Walvis Kots waard is