in

Ladies: er bestaan blijkbaar zetpillen (!?) voor vrouwen die vollere billen willen

Afbeelding alleen ter illustratie

Dit is weer iets nieuws. Een account op Instagram verkoopt dus zetpillen die je in je aars moet steken en daar schijn je dus Kim K. billen mee te kweken.

Weetje, het hebben van mooie billen dat wilt elke vrouw natuurlijk. Een enkel interesseert het geen reet. Vrouwen gaan soms zo ver dat ze bepaalde handelingen ondergaan wat hun leven zelfs kan kosten zoals een BBL waarbij ze vet ergens anders weghalen en in je billen spuiten. Levensgevaarlijk natuurlijk.

via GIPHY

Als je het aan mij vraagt als man zijnde en vrouwengek, is het hebben van een beschaafd kontje als vrouw ook echt wel prima hoor. Niks mis mee…

De onderstaande afbeelding gaat viral op social media en werd naar ons gestuurd via een DM. We hebben de instagram naam die eraan gekoppeld zat verwijderd want het is natuurlijk dikke onzin dit. Hoe kan een zetpil nou zorgen voor een dikkere reet? Heeft iemand van jullie hier ervaring mee? We kunnen er verder niks over vinden op Google enzv….

Laat het aan ons weten via social media!Kantelbrigade: storm Dennis is toch wel een kleine Rwina aan het zetten in Nederland

Britse vrouw, 31, stierf aan een geblokkeerde slagader in haar long na Butt Lift-operatie in Turkije