in

Ladies: Een gemene vriendin is eigenlijk je beste vriendin

Klinkt raar als je het zo leest but stick by me and let me explain this met ondersteuning van een wetenschappelijk onderzoek.

Soms kan je haar bloed wel drinken omdat ze bot overkomt of gewoon veel te eerlijk is. Iets wat je niet altijd kan hebben maar on the long run zou het allemaal een positieve effect moeten hebben op je leven. Well it all makes sense als je er goed over nadenkt.

Uit onderzoek van de Amerikaanse University of Plymouth blijkt dus dat een gemene vriendin vaak je beste vriendin is.

Gemene vriendinnen zeggen soms dingen die je gewoon niet wilt horen. En daar ligt het hem juist. Soms MOET je die dingen horen want er is eigenlijk niemand anders die het je vertellen gaat. Misschien over een jongen die je erg leuk vindt maar totaal niet goed voor jou is. Of je outfit wat scheef staat, die je met trots hebt aangeschaft van je zuur verdiende centen. Het was gewoon een miskoop… klaar. Het kan de beste overkomen!

Dan heb je lieve vriendinnen die gewoon niet durven te zeggen wat wat is. Die zijn meestal bang om je te kwetsen. Een goede vriendin zegt gewoon wat zij denkt dat het beste voor je is. En nogmaals, als je daar goed over nadenkt heb je daar uiteindelijk het meeste aan.

Mocht het bot overkomen kan je gewoon altijd eventjes tot tien tellen zodat je niet instant storing in je hoofd krijgt. Je hoeft het natuurlijk niet altijd eens te zijn maar denk er over na allemaal.Maccie komt met een nieuwe McFlurry morgen en het klinkt delicious

Area 51 bestorming krijgt Live Stream zodat iedereen kan meekijken