in

Ladies: Dit is hoe een orgasme van een man voelt

Menig vrouw heeft zich wel eens afgevraagd hoe een orgasme van een man voelt en wij gaan het proberen uit te leggen.

Om eerlijk te zijn denken wij dat het niet zo heel erg veel verschilt van elkaar. Een vrouw zou zich kunnen vinden in het onderstaande en kunnen relativeren aan het gevoel.

Klaarkomen voor een man voelt alsof je kramp krijgt in je penis maar op een hele fijne manier. Het is alsof je piemel een spastische aanval krijgt maar dan gepaard met een heerlijk gevoel. Het is alsof je aan het plassen bent nadat je vier uur lang heel nodig moest en helemaal high bent van de drugs en dat x 100 voor een paar sec lang.

Tijdens de opbouw raak je in een trance en gaat je verstand op 0. Klaarkomen is net een regenboogstraal met gouden muntjes uit je pisgat schieten. Alles komt neer op dat ene moment omdat het leven daar begint. Wining & dining, lief doen en liefhebben, warmte en genegenheid. Romantisch gedoe in combinatie met pure primitieve lust die zich ontaard in een atoom explosie (uit de top van je penis).

Als je het visueel zou moeten uitbeelden kan dat het beste met een vuurwerkshow.Video: MoJnoen ft. MO$HEB & ROLLÀN – Kan Niet Stoppen #REMIX

Sepa dropt een nieuwe track i.s.m Ash & zijn zoontje Daavi! – Meisje