in

Ladies: Deze Fantastische Eigenschappen heb je als je Praat terwijl je Slaapt

Vrouwen die in hun slaap praten schijnen dus uniek en bijzonder te zijn. Ze hebben een aantal fantastische eigenschappen wat wij met jullie willen delen vandaag.

Hele verhalen eruit gooien en de volgende dag wakker worden kan gênant zijn. Je weet immers niet wat je allemaal eruit hebt gegooid dus die verbaasde blik van je vriendin waar je bij gelogeerd hebt kan best wel ongemakkelijk zijn. “Heb ik gepraat in me slaap? OMG…. wat heb ik allemaal gezegd?

Dat ter zijde eventjes, want we hebben goed nieuws voor jullie. Vrouwen die praten in hun slaap zijn niet alleen uniek maar bezitten ook bijzonder positieve eigenschappen. Ze zouden gemiddeld meer empathisch zijn dan andere die NIET praten in hun slaap.

En waarom zijn ze dan uniek? Het is namelijk zo dat slechts VIJF procent van alle mensen ter wereld praten in hun slaap, zo blijkt uit onderzoek dat gepubliceerd is in “Journal Brain and Development”. Als je dan nog eens weet dat het overgrote gedeelte van die vijf procent man is. Dan is het woordje uniek uitermate gepast!

Waarom mensen uberhaupt praten in hun slaap komt door het volgende. Stofjes die je tijdens het slapen aanmaakt, die je horen te verlammen zoals: glycine en gamma-aminoboterzuur. Deze stofjes zouden óók je stembanden moeten verlammen, maar dit is bij de zeldzame vijf procent niet het geval.

Daar heb je het dus… Je hoeft je niet te schamen omdat je praat in je slaap. Het is juist een goed teken!Opgelet: Autoruiten niet goed gekrabd? Dat kan je een hele hoge Boete opleveren!!

Kijken: Zo zou de Soldaat van de Toekomst eruit kunnen zien