in

Labels schieten als paddenstoelen uit de grond – Winne start eigen label en kondigt album aan

capture1

Winne heeft na lange stilte en uit het niets een bommetje laten vallen via Instagram. Hij geeft aan dat hij een nieuwe recordlabel is gestart en al 2 acts heeft getekend.

Winne van de Kazerne, een (voormalig) artiest van Top-Notch die ooit Top-Notch Rotterdam op zich zou nemen gaat nu ‘Couture 33’ runnen als labelbaas. Hij heeft Melissa Lopes en Rass Motivated getekend en geeft aan dat hij zijn eigen nieuwe album ook aan het afronden is.

Waarom Top-Notch Rotterdam nooit van de baan is gekomen is niet helemaal duidelijk. Misschien was dat destijds een beetje voorbarig de wereld in geholpen zonder dat er concreet afspraken over waren gemaakt. Who knows right?

Winne is gewoon een toffe gast en dat er een nieuw album aankomt is natuurlijk het mooiste van alles!

capture

Bericht op Instagram:
Ik ben de afgelopen jaren achter de schermen veel bezig geweest met het ontwikkelen van talent. Ik had niet altijd de behoefte om daar direct mijn naam aan te verbinden. Het afgelopen jaar is daar verandering in gekomen en heb ik besloten daar op een officiële manier mee verder te gaan.

Vandaag maak ik daarom bekend dat ik mijn eigen label @couture33music heb opgericht en mijn eerste acts @melisssalopes en @rassmotivatedmusic heb getekend. Ik kijk ernaar uit om in samenwerking met @topnotchnl hun muziek met jullie te delen. Volg het @couture33music account voor alle ontwikkelingen.

Ps: Ik ben mijn album aan het afronden. ?❤

Beeldcredit: Winne InstagramFerrero en Nutella reageren op artikel via mail – Ze zijn het er niet mee eens

Sevn Alias zet eindelijk iemand op zijn plek na opmerking over zijn tanden