in

L.T. Hutton: John Singleton wou Tupac neer halen met verkrachtingsscène in de gevangenis

Benny Boom, de regisseur van All Eyez on me en producer L.T. Hutton waren op bezoek bij The Breakfast Club.

Ze waren uitgenodigd om over de lang verwachte biopic van Tupac te praten en onthulden ook waarom het nooit was gelukt met John Singleton als regisseur. De film zou oorspronkelijk worden geregisseerd door Singleton met de steun van Tupac’s moeder, Afeni Shakur, wat uiteindelijk niet is door gegaan. Afeni Shakur werd aangeklaagd door de productie bedrijf, Morgan Creek, en heeft hun terug aangeklaagd voor 10 miljoen dollar vanwege de rechten van haar zoon zijn muziek in 2009.

Singleton lag eruit en vervolgens werkte Hutton en Benny Boom samen aan de film. De voormalige Death Row-lid legt uit dat Singleton en Pac ‘not on good terms’ waren voordat hij overleed en dat de Baby Boy-regisseur te veel seksscènes wou inbrengen. Een van die seksscènes betreft zijn moeder in een trio en bij een andere zou Pac in de gevangenis worden verkracht.

“There were a multitude of things that he wanted to do that just weren’t flattering to Tupac himself,” verteld Hutton. “It was almost like, ‘What are you doing? You knew what was going on, and now you want to defame the guy.’ Not on my watch.”

Bekijk het interview hierboven.Nieuwe iPhone wordt waterdicht en kan draadloos opgeladen worden

Adje dropt zijn album – Streetknowledge (prod. Esko)