in

Kylie Jenner geen diploma, te druk met feesten

Kylie Jenner

Kylie Jenner (17) is met een hoop dingen bezig, maar dus niet met haar schoolwerk.

De tiener, die onlangs tot niemands verrassing toegaf dat ze haar lippen heeft laten opspuiten, is reuze druk met haar uiterlijk, het maken van selfies en het vermaken van haar vriendje Tyga, maar níet met haar middelbare opleiding.

Kylie en haar zus Kendall smeekten hun ouders Kris en Bruce Jenner eerder om thuisonderwijs omdat ze zich door alle aandacht die de familie genereert niet meer konden concentreren op een gewone school. De tieners kregen hun zin, maar Kylie doet door het gebrek aan supervisie zo min mogelijk. Een ingewijde vertelt aan Radar Online: “Ze loopt inmiddels enorm achter en als ze dat niet als de donder allemaal inhaalt zal ze niet eens een middelbare schooldiploma halen.”

Haar vader Bruce, die door zijn geslachtsverandering een hoop aan zijn hoofd heeft, is volgens de ingewijde de enige die ingrijpt. “Hij probeert haar te dwingen om te stoppen met feesten en haar zover te krijgen om gewoon te studeren. Hij heeft de andere meiden gevraagd hem te helpen haar bij te sturen. Bruce wil absoluut niet meemaken dat zijn jongste dochter zonder diploma van school gaat.”

Bron: PriveJermaine Niffer ft. Kempi – Mama Ik Deed Je Pijn

ILOVEMAKONNEN – Super Chef